Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> bodem >> Content

Mycorrhiza Schimmels Soort

" Mycorrhiza is een symbiose tussen schimmels en plantenwortels en is in tegenstelling tot ofwel schimmels of wortels alleen ", aldus de Universiteit van Illinois Extension . De meeste planten vertrouwen op deze relatie functioneren . Mycorrhiza
Bijna alle planten gebruik maken van de relatie van mycorrhiza om te helpen bij de opname van voedingsstoffen .

De voordelen van mycorrhiza zijn geïdentificeerd en bestudeerd sinds 1885 . De naam betekent letterlijk " schimmel -root , " en onderzoekers zijn sinds het leren dat de relatie tussen dit soort van schimmels en plantenwortels is de norm. Zeer weinig plantensoorten bestaan ​​zonder het op een bepaald niveau .
Functies
stikstofopname door planten wordt geholpen door mycorrhiza activiteit .

Mycorrhizaschimmels , in ruil voor koolstof uit de fabriek , hulp planten maken fosfor oplosbaar . Ze helpen ook in de opname van water , stikstof en andere benodigde micronutriënten van de plant.
Andere rollen
Regenwormen profiteren van de actie van mycorrhiza- schimmels .

Net als andere schimmels , de werking van mycorrhizae helpt bij de afbraak van organisch materiaal , converteren meer verteerbaar vormen voor andere soorten, zoals wormen . Plantenhormoon niveaus worden ook verhoogd als gevolg van de relatie van mycorrhiza- schimmels .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/soil/1002049920.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.