Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> bodem >> Content

De gevolgen van te veel stikstof in Planten

Stikstof is een van de belangrijkste ingrediënten in meststoffen , en het belangrijkste ingrediënt voor de plantengroei . Het helpt de plant ontvangt energie , maakt eiwitten , groeien , ontwikkelen en produceren van zaden. Met een dergelijke belangrijke taak , het is begrijpelijk waarom sommige tuinders dat hoe meer stikstof het beter zou denken . Echter, in hoge doses , stikstof verandert het vermogen van de plant om te groeien en te produceren goed . Ook Blad

Planten die te veel stikstof ontvangen veroorzaakt in het begin de indruk dat ze gezond en bloeiende door de productie van tal van nieuwe , groene groei . Echter , deze nieuwe groei vaak zwak , zacht en sappig , waardoor de plant aantrekkelijk voor verschillende ziekten en niet om de stress van droogte sustain maakt . En als de plant is aromatisch , verliest het veel van zijn geur.
No Fruit of Bloemen

Hoewel een plant krijgt veel stikstof heeft een overvloed aan nieuwe , bladgebladerte , is er vaak alleen gebladerte . Het is moeilijk voor groenten en bloemen te kweken als er teveel stikstof in de bodem . Fruit dat groeit is vervormd of niet goed rijpen , terwijl bloemknoppen vallen of worden verminkt als ze bloeien doen .
Zwakke Structuur

A evenwichtige hoeveelheid stikstof ontstaat een sterke , stevige plant ; Echter , wanneer toegepast dan gebeurt het omgekeerde . Teveel stikstof veroorzaakt planten spichtig worden met zwakke stengels. Als het blad blijft overvloedig groeien , de zwakke stengels worden minder in staat om de plant te steunen . Bovendien wordt wortelgroei belemmerd , wat leidt tot minder planten zelfs ondersteuning . Uiteindelijk sterft de plant , omdat het zich niet meer kan ondersteunen .
Bitter smakende Gewassen

Wanneer een plant heeft te veel stikstof , de stikstof blokken andere voedingsstoffen uit zijn opgenomen door de plant. Als een plant niet de juiste hoeveelheden nutriënten kan absorberen , het verandert de suiker en vitaminen in de plant . Het resultaat is een bitter smakende vruchten en groenten die rijk zijn aan stikstof .
Bladroest

Overmatige hoeveelheden stikstof verbranden de plant en beschadigen de bladeren. Burn wordt veroorzaakt door uitdroging van de wortels en de kroon die ervoor zorgen dat het blad tot bruin of geel. Stikstof fabriek branden hoeft niet onmiddellijk optreden. Burn symptomen vertonen mogelijk niet tot een paar weken na het bemesten .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/soil/1002049528.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.