Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> bodem >>

Regenwormen Inheems in Texas

Regenwormen zijn te vinden in Noord-Amerika , uit rivieren , bossen en achtertuinen en tuinen , met een aantal soorten inheems in Texas . Het voortbestaan ​​van de regenworm is sterk afhankelijk van het klimaat en het klimaat in Texas maakt de staat een ideale voedingsbodem voor deze soorten. Er zijn 16 families van regenwormen . Vijf van deze families hebben inheemse soorten regenwormen in de staat Texas. Megascolecidae

Verschillende soorten van de familie Megascolecidae van regenwormen zijn gevonden in Texas . Het aantal soorten van de familie is hoog ; verschillende soorten leven in heel verschillende omgevingen en regio's van de staat. Regenwormen uit de familie Megascolecidae kan worden geïdentificeerd door de verbinding van leidingen die naar de mannelijke poriën op hun lichaam . Ze zijn te vinden in de nabijheid van regenwormen uit de familie Acanthodrilidae .
Acanthodrilidae

Regenwormen van de familie Acanthodriliade , zoals de soort van de familie Megascaloecidae , zijn te vinden in diverse regio's en omgevingen in Texas . Deze regenwormen worden op grote schaal verspreid in de Verenigde Staten en over de hele wereld . Regenworm soorten uit de familie Acanthodrilidae hebben de fysiologische mogelijkheid om warme en vochtige omgevingen te weerstaan ​​, waardoor ze de hete zomers van Texas overleven .
Naididae

Drie soorten van de familie Naididae van regenwormen zijn gevonden in Texas . Deze regenwormen zijn aquatische en alleen wonen in water of in modderige gebieden in de nabijheid van water . Aulodrilus limnobius en Aulodrilus piqueti zijn te vinden in het midden oostelijke regio's van de staat . Aulodrilus pluriseta is zeldzaam en slechts mondjesmaat gevonden in de buik van Texas.
Lumbriculidae

Alleen de Lumbriculus variegtus soorten binnen de familie Lumbriculidae van regenwormen is inheems in Texas . Deze soort wordt gevonden door het zuidoosten van Texas . Gewoonlijk de blackworm , de soort leeft in moerassige gebieden . Deze omgeving kan de regenworm te overleven in hete , droge omstandigheden . Een uniek kenmerk van de blackworm is dat het fotoreceptoren gehele lichaam. De fotoreceptoren detecteren beweging , waardoor de regenworm te ontsnappen aan roofdieren .
Sparanophilidae

De familie Sparanophilidae regenwormen bevat slechts een geslacht . Twee soorten binnen dit geslacht , Sparganophilus eiseni en Sparganophilus Tamesis , zijn inheems in Texas . Regenworm soorten uit dit geslacht zijn langer en slanker uitzien dan andere regenwormen . Sparganophilus regenwormen stijgen vaak aan de oppervlakte bij het voeren . Hun zeer gevasculariseerde systeem hen in staat stelt om zuurstof te verkrijgen van de lucht uitsteekt het oppervlak van modder met een laag zuurstofgehalte . Ze hebben meestal bewonen modderige gebieden in de buurt van beekjes en rivieren . S. Tamesis is overvloediger dan S. eiseni en vond in de staat, terwijl S. eiseni alleen kan worden gevonden in het midden en oostelijke regio van Texas .

Mest Vs . Humus Compost

Humus is gemaakt van een verscheidenheid van plantaardige en dierlijke bronnen , met inbegrip van mest . Gecomposteerde dierlijke mest zijn belangrijke bronnen van verrijking met voedingsstoffen voor boerderijen en moestuinen . Bepaalde soorten dierlijke mest worden niet aanbevolen voor gebruik thuis . Ziekteverwekkers die ziekte veroorzaken kan worden overgedragen van uncomposted dierlijke mest v

Meer dan ooit