Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> bodem >> Content

Bodem Eisen voor een Indoor Norfolk Pine

De Norfolk Island grenen ( Araucaria heterophylla ) is afkomstig uit het Australische eiland van zijn naamgenoot en gedijt in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 9 tot en met 11 , maar meestal leent zijn lichtgroene naalden en stengels aan indoor ruimten als een plant . Deze kamerplant is niet erg kieskeurig over de bodem , maar het vereist een beetje bodem op basis van zorg aan echt licht in de kamer. Basic Bodem Eisen

Norfolk Island dennen groeit in klei , leem- en zandgrond consistentie en een bereik van pH niveaus . Ongeacht consistentie of pH , de plant geeft de voorkeur aan goed gedraineerde grond . In de handel verkrijgbare potgrond werkt prima voor binnen Norfolk Island dennen , of u kunt een mengsel van gesteriliseerde potgrond , turf en zand of perliet , gewijzigd met ongeveer 1 theelepel beendermeel te gebruiken.
Soil zorg

Horticulturalist Colleen Wheeler van Grow Inheemse kwekerij in Los Angeles , Californië , raadt het aanbrengen van een vier maanden , slow-release meststof met een 15-15-15 NPK verhouding tot uw Norfolk Island grenen drie keer per jaar . Werken ongeveer 0,4 gram van kunstmest per 1 liter potgrond in de bovenste 2 cm van de bodem of de aanvraagprocedures tarieven op het etiket van de meststof . Als alternatief kunt u een 15-15-15 in water oplosbare meststof verdund tot 1 1/2 theelepels per 1 liter water te gebruiken , waardoor de Norfolk Island pine een lichte gieter tweemaal per jaar tijdens het groeiseizoen . Verpotten de plant in nieuwe grond eens in de drie tot vier jaar .
Watering en bodem drainage

Voel de top van de bodem het indoor Norfolk Island Pine's om te bepalen wanneer het water nodig . Als de top 1 centimeter van de grond droog aanvoelt is , het water de plant langzaam en diep . Gebruik een pot met gaten om gezond drainage voor uw planten te stimuleren - je hebt genoeg water gegeven als er een beetje water sijpelt door drainage gaten van de pot . Hoewel de Norfolk Island grenen houdt van vochtige grond , niet toestaan ​​dat de bodem te natte grond blijven of laat het zitten in water - . Arme bodem drainage kan leiden tot wortelrot
Overige vereisten

Hoewel de Norfolk Island Pine is een vrij weinig onderhoud installaties met betrekking tot grond en andere behoeften , is het vereist een hoge luchtvochtigheid - ongeveer 50 procent relatieve vochtigheid is het beste. Gebruik een indoor luchtbevochtiger aan de behoeften van de boom te voldoen in deze afdeling. Evenzo , beslaan de bladeren en de bodem tweemaal daags helpt de luchtvochtigheid deze vochtminnende plant. Deze indoor boom bloeit in heldere , indirect zonlicht en indoor overdag temperaturen van ongeveer 60 tot 72 graden Fahrenheit . Met de juiste bodem , milieu en de zorg , de Norfolk Island dennen leidt een lange levensduur en groeit ongeveer 3 tot 6 centimeter per jaar .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/soil/1002006420.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.