Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> bodem >> Content

Zure grond Remedies voor Florida

Planten kunnen een breed scala van bodemsoorten weerstaan ​​en zal gedijen in de bodem die hun fundamentele behoeften voldoet . Wanneer de samenstelling van de grond te ver buiten het bereik van wat planten kunnen verdragen , moet worden gecorrigeerd of weinig zal groeien . Veel delen van Florida hebben zeer zure grond die moet worden geneutraliseerd voordat uw tuin succesvol zal zijn . Ongeveer pH

De pH van de bodem laat u weten hoe zuur of alkalisch is . Een pH van 7,0 is neutraal en iets daarboven alkalisch , terwijl een notering onder die aangeeft dat de bodem zuur . Soms wordt de term " zoete " gebruikt om alkalische grond beschrijven terwijl " zure " beschrijft zure grond . Deze voorwaarden horen terug naar de dagen dat mensen eigenlijk smaakte de bodem te bepalen wat het nodig had. Met de huidige kennis van bodempathogenen , hebben de termen overleefd op sommige plaatsen , maar niet de praktijk van het nemen van een smaak.
Florida Bodems

De gemiddelde bodem in Florida enigszins zuur , met een pH van 6,1 , volgens de Universiteit van Florida IFAS Extension . Deze lezing varieert sterk in de staat en is veel lager in gebieden bevolkt door dennenbossen , terwijl het omhoog gaat aanzienlijk langs de kust en in het zuidelijke deel van de staat . Test uw grond in plaats van aan te nemen het is zuur , omdat het verhogen van de pH problemen kunnen veroorzaken als de bodem is neutraal of reeds alkalisch .
Testen

Verzamel drie of vier willekeurige bodem stekkers uit het gebied dat u wilt hebben getest , meer als het een groot gebied . Gebruik een troffel om te graven naar beneden ongeveer 2 centimeter als u van plan om gras of 8 inch voor een tuin te planten . Plaats alle monsters samen in een enkele plastic container en meng goed. Heeft monsters niet te verzamelen van alle gebieden die significant verschillend van de rest van het gebied te kijken ; deze dienen afzonderlijk te worden getest. Gebruik een eigen bodem te testen, te sturen naar een bodem - test lab of stuur een pint van de gecombineerde bodem naar de Universiteit van Florida IFAS Extension Soil Testing Laboratory .
Remedies
< p > Voeg een kalken materiaal, zoals gemalen kalksteen , de bodem alkaliteit te verhogen . Dolomiet zal ook de pH te verhogen en is het beste als uw grond ontbreekt magnesium , een veelvoorkomend probleem in Florida . Meng in 2-3 kilo dolomiet of kalksteen per 100 vierkante meter van de oppervlakte , het werken in de top 8 centimeter van de bodem en de gieter goed daarna. Lime twee of drie maanden vóór het planten voor de behandeling effectief te zijn . Voor snellere resultaten te gebruiken gebluste kalk met een snelheid van ongeveer 1,5 tot £ 2,25 per 100 vierkante meter en wacht twee tot drie weken voor het planten.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/soil/1002006399.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.