Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> bodem >> Content

Hoe Ringwormen Help uw gazon

? Ringwormen zijn de gesegmenteerde regenwormen ( of nightcrawlers ) zien veel mensen in hun tuinen . Bovendien , de familie omvat dergelijke wezens zoals bloedzuigers en enkele zeewormen . Aangezien mariene wormen en bloedzuigers zijn niet waarschijnlijk gasten in het landschap , de tuinman besteedt doorgaans meer aandacht aan activiteit van regenwormen dan een van de andere ringwormen . De twee meest voorkomende soorten regenwormen op de VS zijn de gemeenschappelijke regenworm en de rode regenworm . Regenwormen zijn meestal een teken van gezonde bodem , omdat ze liever bodems rijk aan organisch materiaal . De Worm Turns

Regenwormen helpen uw gazon omdat ze zijn natuurlijk beluchters . Ze creëren tunnels tot 7 meter diep onder de grond oppervlakte die het mogelijk maken voor een betere water , voedingsstoffen en zuurstof penetratie. Grotere penetratie van water betekent wortels groeien dieper in de bodem dan ze zouden met alleen het oppervlak vocht en verhoogde zuurstof in de bodem verbetert gunstige bodembacteriën . Wormen ook draaien en meng de aarde , het creëren losser gronden die beter uitlekken, het voorkomen van erosie en het verminderen van de hoeveelheid aanvullende irrigatie nodig . Activiteit van regenwormen voorkomt bodemverdichting .
Earthworm Castings , Nature's Fertilizer

Regenwormen los een uitwerpselen die tuinders verwijzen vaak naar als gietstukken . Het is een kruimelige , fijn gestructureerde stof die de bodem lijkt maar lijkt iets meer kiezelstranden . Deze gietstukken zijn bijna reukloos en bevatten in water oplosbare stikstof , kalium , kalium, magnesium en een aantal sporenelementen evenals nuttige micro-organismen ; alle gebruik gras. Castings bevatten ook meer dan 50 procent meer humus dan normaal in de bovenste laag teelaarde , die de bodem verrijkt . Deze organische meststof zal niet gazons branden zoveel anorganische meststoffen doen .
The Organic Farmer 's Friend

Regenwormen zijn al lang een nietje deel van biologisch tuinieren , omdat ze te benutten en omzetten van afval ontbindend en plantaardige strooisel in gietstukken die kunnen worden toegevoegd aan de bodem . Voor het huis tuinman , riet is het organisch afval geproduceerd in gazons die sneller dan het kan worden afgebroken bouwt . Regenwormen helpen ontleden riet en maken latere voedingsstoffen beschikbaar zijn voor het gazon en de kans dat de meststoffen en irrigatie eigenlijk de bodem zal bereiken .
Wat Worms Net

Vanwege alle voordelen , zouden veel mensen graag meer regenwormen in hun landschap , met inbegrip van hun gazons trekken . Regenwormen wonen waar er voldoende voedsel , vocht , zuurstof en een gunstige temperatuur . Earthworm voedsel bevat dierlijke mest , compost en mulch . Vocht moet ongeveer hetzelfde niveau als in de meeste tuinen , maar niet onderdompelen . Gebruik geen water uit een waterontharder systeem , de zouten de wormen zullen doden . Gebruik geen bestrijdingsmiddelen aldicarb bevattende , carbaryl , carbofuran of benomyl , en vermijd bodemontsmettingsmiddelen . Vermijd anorganische meststoffen , maar vooral die met ammoniumsulfaat .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/soil/1002006389.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.