Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> bodem >> Content

Hoe lang duurt Potgrond Laatste

? Potgrond kan jaren duren , maar de kwaliteit ervan kan snel worden aangetast in een van de vele manieren. Oude bodem ontbreekt vaak de voedingsstoffen die nodig zijn om bloeiende planten groeien . Ook kan de structuur van de oude bodem ook minder dan ideaal zijn , en bodemziekten en plagen kan een probleem vormen . Dus , zelfs als de bodem ziet er nog steeds zoals bodem , is het misschien niet het beste medium voor uw planten . Gebrek aan voedingsstoffen

Potgrond is uitgeput van zijn oorspronkelijke voedingsstoffen sneller dan tuingrond . Als het mest al in de mix , zou je niet nodig hebt om meer toe te voegen voor de eerste paar maanden , afhankelijk van hoe je het gebruik van de bodem . In het algemeen , echter, zal je nodig hebt om uw potplanten regelmatig voeden. Je kunt 1 theelepel van een slow- release meststof toe te voegen voor elke 1 liter van de bodem om de drie maanden aan de grond voedselrijke .
Gebrek aan Textuur

maken tijd , textuur potgrond afbreekt . Een medium met turf , bijvoorbeeld , ontleedt en wordt fijner . Deze fijnere bodem is vrij compact , remmen water en luchtstroom , en dwerggroei wortelgroei . Dus , om de een tot twee jaar , of wanneer u verpotten , verwijdert een derde tot de helft van de grond en voorzien van een nieuwe potgrond medium in met de oude bodem . Dan, herplanten uw planten in de gemengde bodem . U kunt besparen de overgebleven oude bodem voor toekomstige centrales , of gooi het in de tuin of composthoop .
Ziekten , plagen en Oude Bodem

Ziekten en plagen kan een probleem met de grond zijn. Als je planten zijn besmet met varenrouwmug of schimmel wordt een probleem in uw grond , bijvoorbeeld , kunt u potgronden veranderen als deel van de oplossing . Of u kunt het steriliseren . Vanwege de mogelijke bodemgebonden ziekten en plagen , moet je ook steriliseren oude potgrond voordat u deze opnieuw om planten te kweken .
Hoe te Soil

Een eenvoudige manier steriliseren om potgrond steriliseren in de magnetron . Vul een polypropyleen zak of magnetron -safe container met £ 2 van vochtige potgrond . Met de zak of de container geopend , magnetron de bodem op hoog voor 2 1 /2 minuut . Wacht tot de bodem afgekoeld is voordat het planten van de planten. Ontsmetten uw magnetron voordat u het gebruikt voor voedsel . Vergeet niet, dat als de grond te fijn van ontbinding , het toevoegen van nieuwe potgrond met een snelheid van 1 of 2 delen oude bodem op 1 deel nieuwe bodem.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/soil/1002006380.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.