Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> bodem >> Content

Het aantrekken van Regenwormen Mijn Tuin in Centraal-Texas

Tuinders kunnen de nederige aardworm bedanken voor het verbeteren van de vruchtbaarheid en productie van vele een droevig stuk grond . Hoewel de meeste inheemse Noord-Amerikaanse regenwormen uitgestorven tijdens de laatste ijstijd , Europese rassen , de gewone regenworm of ' s nachts crawler " ( Lumbricus terrestris ) en de rode regenworm ( Lubricus rubellus ) , ging de Verenigde Staten in de bodem van potplanten kolonisten ' . De wormen kunnen tunnel zo diep als 7 meter , waardoor minerale beladen ondergrond aan de oppervlakte , terwijl het losmaken en beluchten van alle lagen . Introductie van regenwormen in de bodem van Centraal-Texas , die meestal inferieur te zijn , zou nuttig zijn . Hulp van Regenwormen

regenwormen voeden zich met de organische stof in de bodem en graven , het verbeteren van de bodemstructuur , hun uitwerpselen los stikstof en andere voedingsstoffen voor planten . Zowel het proces van graven en de gietstukken bijdragen aan de controle van water afvoer en erosie . De vlezige nacht crawler opneemt bodem tegen een dagtarief gelijk aan zijn lichaamsgewicht. De rode regenworm , aan de andere kant , schuwt de bodem voor compostbakken en sites met lommerrijke nest. Naast het verlichten van bodemverdichting en het verbeteren van drainage , regenwormen ontmoedigen insectenplagen en ziekten .
In het hart van Texas

Omdat een groot geografisch gebied , Central Texas omvat een diversiteit aan bodemtypes , waarvan vele problemen . Alkaline klei domineren het gebergte , maar steenachtige gronden bestaan ​​er , als goed. Zelfs in het oostelijke gedeelte waar een aantal licht zuur lemen kan worden gevonden , vaak dekken ze klei ondergrond . Kalksteen , graniet , gneis of leisteen fundament ligt onder andere Central Texas bodems. Bodemvruchtbaarheid is vaak een punt van zorg . Tuinders in het gebied kan maatregelen nemen , echter, om hun kansen op het aantrekken en behouden van regenwormen om hen te helpen in hun bodem verrijking inspanningen .
Vriendelijke Earthworm -Gardens

Om regenwormen te verleiden , te stoppen met behulp van een kunstmest , herbiciden of insecticiden . Deze producten maken uw bodem te giftig om de gunstige wezens ondersteunen . Zorgen voor voedsel voor hen door het aanbrengen van een 2 - tot 4 -inch laag compost of ander organisch materiaal , zoals bladvlekkenziekte , over uw tuin . Regelmatig water de grond om de mulch vochtig te houden ; wormen vereisen vocht en gunstige temperaturen. Als de huid van een regenworm uitdroogt , zal het waarschijnlijk sterven . In het geval mankeren je aantrekkingskracht inspanningen om veel wormen om uw woning te brengen , overweeg jump- starten van de bevolking door het bestellen van regenwormen in ei vorm via de mail. Strooi de eieren over de grond en in ongeveer drie maanden , zullen zij hun werk beginnen in uw grond . Als alternatief , voeg ze toe aan verhoogde bedden u hebt opgebouwd en gevuld met verse , leemachtige grond , als de jouwe is uitzonderlijk slecht .
Anatomie van een regenworm

Deze verkleinwoord wezens hebben onderscheidende kenmerken niet gedeeld door vele andere levensvormen . Bijvoorbeeld , ze niet glibberen als slangen , maar verplaatsen door het uitzetten en samentrekken van de 150 segmenten van hun lichaam . De primitieve wezens kunnen verloren segmenten repliceren , afhankelijk van de omvang en de locatie van het letsel. Het vervangen van een verloren staart sectie kan mogelijk zijn ; repliceren een verloren kop is twijfelachtig . Uiteraard, regenwormen geen ogen hebben , ze licht voelen , vooral bij het ​​hoofdeinde . Als ze het gevoel aanwezigheid licht 's , ze bewegen weg , omdat ze verlamd zal worden indien blootgesteld aan licht voor zo lang als een uur . Hoewel regenwormen zijn tweeslachtig , bezitten zowel mannelijke als vrouwelijke voortplantingsorganen , ze paren door het uitwisselen van sperma met een andere worm . Onder gunstige omstandigheden en met weinig roofdieren , kan een individu regenworm een hectare land te delen met een miljoen meer in zijn soort .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/soil/1002006379.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.