Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> bodem >> Content

Wat Temperatuur is geschikt om Put meststof voor Winter Out

? Winter meststof is een meststof - voedingsstof verpakt dat helpt uw ​​planten te beschermen tijdens de winter en helpt u bij het ​​kweken van een sterke , aantrekkelijke gazon in het voorjaar . Solliciteer winter meststof om uw gazon op elk gewenst moment , maar je zult de beste bescherming krijgen als u uw gazon zorg te plannen, zodat het gaat op het gazon voor de winter komt . Voor warme seizoen grassen , van plan om te beginnen met de winter meststof eerder in het seizoen , ongeveer twee maanden voordat de temperaturen bereiken het midden van de 30 graden Fahrenheit bereik, omdat ze actief en groeien in warmere weer zal en kan de extra voedingsstoffen gebruiken . Bemesten koele seizoen grassen later in de herfst , omdat de extra voeding zal pas komen wanneer ze actief groeien - dit is vooral belangrijk voor de grassen die blijven de hele winter groeien . De juiste temperatuur

Wanneer de temperaturen beginnen te bereiken onder de 50 graden Celsius 's nachts , is het tijd om de stekker uit het winter meststof. De extra stikstof in de winter meststof kan helpen het gazon sterk blijven tijdens de koude wintermaanden . Colorado State University Extension beveelt de toepassing van de meststof op de grond ongeveer twee weken voor de grond begint te bevriezen en terwijl het gras nog groen is . Er is geen kwaad in het toepassen van de winter meststof op de grond voor die tijd , dat wel.
The Right Time

Als de winter krijgt een late start , het toepassen van de winter meststof richting het midden van oktober of begin november . Bij koude nachten komen in het begin van het jaar , begin van uw aanvraag in september . Het hangt allemaal af van de temperatuur van uw gazon wordt blootgesteld aan . Let op de weerberichten en bereid zijn om de meststof toe te passen wanneer de temperatuur begint te dompelen . U kunt uw gras te maaien voordat het gebruik van de meststof , zodat het wordt de best mogelijke bodembedekker.
Winter Kunstmest Brand Routebeschrijving

Voordat u uw winter meststof , lees de aanwijzingen op de zak . Elk merk kan zijn eigen gesuggereerd temperatuurbereik die u moet volgen bij het gebruik van de meststof hebben . Verschillende merken meststoffen hebben ook verschillende niveaus van stikstof in hen . Volgens Colorado State University , stikstof de belangrijkste component van een winter meststof . Winter meststof met een stikstof verhouding die vijf keer die van de fosfor en kalium , zoals een 25-5-5 , zal werken aan uw cool- seizoen turf winterklaar , maar je kunt een hogere ratio's te vinden , . Sommige winter meststoffen hebben een 32-0-10 verhouding . Zoek naar een die een slow-release stikstof die u kunnen helpen uw gras te laten groeien lang na de feitelijke toepassing gebruikt . Voor warm - seizoen grassen , kijk voor meststoffen met lagere stikstof en hogere kalium , zoals 5-5-25 .
Performing Twee Toepassingen

Sommige winter meststof merken raden doen twee toepassingen . Uiteindelijk is het aan jou of je wilt twee keer te bevruchten , maar het kan helpen de wortels van je planten gezond te blijven . Voer een aanvraag in eind augustus of begin september en een in oktober . Als de temperatuur hoog blijft langer , kunt u veilig wachten om de tweede aanvraag doen .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/soil/1002006375.html

vorige: No
Volgende:
Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.