Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Rose Garden >>

Hoe het ontwerpen van een Rose Garden

In de loop der jaren zijn rozen gebruikt in formele , informele en cottage tuinen . De elementen van het ontwerp kan variëren, maar rozen voegen prachtige kleuren en geuren om elke tuin . Instructies
Formele tuin
1

Kies vorm - . Meestal een eenvoudig vierkant of rechthoek voor een formele rozentuin kopen van 2

Gebruik hybride thee , grandifloras en floribundas als de ruggengraat van het ontwerp van uw formele rozentuin .

Lay 3 rechte rijen van rozen en planten slechts een type roos in elke rij of bed. Gebruik keurig getrimd gazon of straatstenen om de bedden te scheiden.
4

Vind een brandpunt voor de tuin en planten een perfecte roos in die plek . Grandifloras en floribundas zowel bloei krachtig en bijna continu en dienen als een aantrekkelijke brandpunt .
5

Surround de tuin met traliewerk aan klimrozen .
Informele Tuin

6

Varieer de soorten rozen en hun plaatsing voor een minder formeel aangelegde tuin . Rechte rijen van individuele soorten rozen zijn niet een kenmerk van de informele tuin .

Relax
7 het ontwerp voor een informele rozentuin . Gebruik buigende lijnen aan de randen van de bedden en de hele tuin te verzachten.

Mix
8 ouderwetse en moderne rozen samen . Struik rozen maken een goede achtergrond voor de nieuwere hybride thee .
Cottage Garden
9

Combineer rozen met uw andere favorieten en zelfs eetbare planten aan een cottage tuin te ontwerpen.

10

Plant hogere planten en struiken aan de achterkant van de cottage tuin , daarna geleidelijk verminderen de hoogte van de planten als je werkt in de richting van de voorzijde .
11

rechte lijnen vermijden bij het ontwerpen van een cottage tuin . Trekken kronkelende paden en gebogen randen in het tuinontwerp.

Hoe te knippen Dead Rose Blooms

Scherpe dood nam bloei wordt ook wel aangeduid deadheading . Als een roos bud bloeit , het onvermijdelijk sterft daarna. Om de volledige groei en meer bloeiende roos knoppen te zien, moet u af te snijden de doden bloei. De truc om deadheading een roos is ver genoeg naar beneden uit de dood nam bloei dat je veel van de groei zal bevorderen snijden , zodat u een volledig bloeiende roos hebben . Wat

Meer dan ooit