Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Rose Garden >>

Problemen met Home Run Rose Problemen

Home Run rozen zijn een hybride verscheidenheid van de Knock Out roos , die werden ontwikkeld voor de echte rode kleur en een verbeterde weerstand tegen schimmel en zwarte vlek . De struik heeft een ronde , bossige vorm en produceert bloeit eerder dan de meeste andere bloemen . Hoewel commerciële verkopers van de roos adverteren volledig resistent tegen meeldauw zijn, Home Run rozen nog steeds ervaren veel van dezelfde culturele kwesties die de meeste andere soorten rozen teisteren. Diagnosticeren van problemen met Home Run rozen is de eerste stap om hen te behandelen . Wat je nodig hebt
Vergrootglas
Camera
Snoeischaar
Plastic zak
Toon meer instructies
1

Bestudeer de bladeren van uw home run rozen. Veel roos ziekten zullen tekenen achterlaten op de bladeren . Bijvoorbeeld , verschijnt zwarte vlek eerst op de bladeren als kleine zwarte vlekken met gele ringen . Deze plekken groeien in omvang totdat het gehele blad wordt geel en valt af . Meeldauw verschijnt vaak op de bladeren als een wit laagje poeder . Rust lijkt op een rood-oranje verhoogd plek. Onvolgroeide of off -color blad kan een symptoom zijn van overbemesting zijn. Halvemaanvormige bezuinigingen op de bladeren kan een teken zijn van besmetting met het blad snijden insecten of wortel snuitkevers zijn. Gekruld bladeren zijn het merkteken van bladrol rupsen of bladluizen. Kopen van 2

Kijk naar nieuwe groei , zoals de toppen van roze stokken en knoppen onder een vergrootglas . Nieuwe groei is vaak het doelwit van insecten zoals bladluizen , riet boorders en trips . Bladluizen verschijnen als kleine groene of witte insecten . Trips veroorzaakt nam knoppen niet openen of bruin rond de randen te draaien . Takje bacterievuur kan een andere reden dat de rozen niet open zijn.
3

Dig terug de grond om te kijken over de wortels van Home Run rozen . Als de roos kroon of wortels hebben tumor - achtige gezwellen , dit is een teken van kroongalvorming .

Controle 4 de stokken van Home Run rozen voor verkleurde plekken die geleidelijk te vergroten . Deze vlekken zijn kankers , die een indicator van roos kanker zijn .
5

Maak foto's van de tekenen van problemen . Vergelijk deze foto tegen gedocumenteerde symptomen van roos problemen in roos specialiteit boeken en tuinieren gidsen . Een andere goede bron voor vergelijking is de Amerikaanse Rose samenleving .

Take 6 een stek van uw Home Run rozenstruik en plaats deze in een plastic zak . Vervoer uw snijden op uw lokale county extensie service. Een agent met de extensie dienst kan u vertellen wat ziekten zijn het meest voor in rozen lokaal , en kan je roos ziekte diagnose te bevestigen .

Hoe maak je van de winter Roses Uusing de Minnesota Tip Methode

Rozen zijn een klassiek element voor een formele tuin , maar veel soorten zijn niet winterhard genoeg om de winter te overleven in koelere klimaten - althans niet zonder enige hulp . Onderzoekers aan de Universiteit van Minnesota hebben een methode ontwikkeld , die bekend staat als de Minnesota Tip , voor het krijgen van aanbestedings rozen door de koudste winters . Rozen moeten worden gekanteld n

Meer dan ooit