Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Rock Garden >> Content

Hoe kan ik Fake Rocks Zorg

Stelt u zich eens in staat om nep rotsen die echt uit te maken. U kunt leren hoe om kunstmatige rotsen te maken en gebruik ze binnen of buiten. Fake landschap rotsen kan prijzig zijn , maar waardoor ze zelf is gemakkelijk en leuk . Wat je
Styrofoam of schuim sprayisolatie
uitrol van kunststof gaas tape
afplakband
1 zak voegmortel
grout tint
Toon meer instructies nodig < br > Hoe te Kunstmatige Rocks
1

opsplitsen stukjes piepschuim om te dienen als het grootste deel van je rotsen maken . Als u gebruik maakt vellen van piepschuim , kunt u ze op elkaar te stapelen om ze groter te maken . Maak je geen zorgen over de vorm ; echte rotsen zijn er in alle soorten en maten , dus moet nep landschap rotsen .

Try 2 met behulp van schuim . Gebruikt in isolatie of dakbedekking reparaties product uit en droogt tot een schuim en gemakkelijk te schilderen op . Spuit wat op een stuk bakpapier gemakkelijk te verwijderen en een vlakke bodem oppervlak dat perfect is voor het maken van een nep rotswand voor uw open haard of voor het beklimmen .
3

Bedek je piepschuim rotsen met zelf zelfklevende plastic of glasvezel , zodat de specie heeft een oppervlakte te houden aan. Je bent bijna klaar maken van uw nep landschap rotsen .
4

Meng genoeg grout om je nep rotsen te dekken . Begin slathering de specie op de buitenkant van de rotsen . Zorg ervoor dat u de instructies van de fabrikant op voor verven je voeg . Als je klaar bent , zal iedereen willen leren hoe om kunstmatige rotsen maken .
5

Inspecteer de buitenkant van uw nep landschap rotsen nadat ze gedroogd . zeker in eventuele scheuren of lelijke putten te vullen .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/rock-garden/1002049119.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.