Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Rock Garden >>

Hoe een eenvoudig Rock Garden Make

Een rots tuin structuren ruimte en voegt een aangename , onderhoudsarme tuin functie . Een eenvoudig rotstuin ontwerp kan echo aard, wat voor een rustig gebied . Een rots tuin zonder planten , of het opnemen van droogte - resistente planten , bespaart water en arbeid. Rotsen bieden een waaier van kleuren en textuur , zodat u een kreek bed , een woestijn , een alpine trail , een Zen-tuin , een strand of bijna elke natuurlijke of ontworpen instelling die u liever te roepen . De beschikbare ruimte en de rotsen u kiest, kan uw ontwerp begeleiden . Wat je nodig hebt
Schop
rotsen van diverse maten
Planten ( optioneel )
Potgrond ( optioneel )
Toon meer instructies
Basic Rock Garden of < br > 1

Schik de rotsen in een aantrekkelijk design . Zo plaatst u een groep van vijf grote rotsen in de achterste hoek van de werf en het opzetten van groepen van drie medium rotsen in een willekeurig patroon om hen heen . Kopen van 2

Vul in het gebied met kleinere stenen , grind of grof zand . Harken het zand in patronen geeft een zentuin effect ; grind fungeert als een onkruid barrière .
3

hoogte toevoegen aan uw eenvoudige rotstuin door het creëren van een heuvel van aarde voor een heuvel , of gebruik een heuvel op uw woning om rotsen te verankeren binnen Dig een gat een derde van de hoogte van de rots en zorg ervoor dat de rots stevig te verankeren , zodat het op zijn plaats blijft . Dit geeft een natuurlijke uitstraling aan grotere stenen in een rotstuin . Een stijging van de rotsen werkt goed voor een kruid of sappige tuin of voor kleine bloemen.
Toevoegen Planten
4

Giet de bodem tussen de rotsen aan de natuurlijke kloven voor het kweken van planten te creëren . Maak een klein gaatje in de bodem met je vingers . Plant een kleine plant of mos in de bodem .
5

Druk op de de bodem zacht en stevig rond de plant . Plant opvallende of opknoping planten in de buurt van de top van de rots tuin en kortere planten in de buurt van de de voet van de rots groepering .
6

Water de planten onmiddellijk . Moss tuinen werken het beste wanneer er ten minste gedeeltelijke schaduw en veel vocht . Vetplanten maken van een goede keuze voor een low- watertuin.

Hoe de Schade & Compute Reparatie Kosten van waterschade

Waterschade kan ontstaan ​​aan uw woning of uw huis wanneer er water in een plaats het mag niet . Waterschade kan een gevolg van kapotte leidingen zijn; back-up ringen , gootstenen of kuipen ; of een kapotte boiler . Het kan ook optreden als er wateroverlast rond uw woning of wanneer het weer zorgt ervoor dat water om uw woning te betreden . Het berekenen van de schade is veel gemakkelijker dan ei

Meer dan ooit