Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Rock Garden >>

Gebruikt voor Pea Gravel

Afhankelijk van waar je woont, kan grind direct beschikbaar te zijn in vele maten, of het zou alleen beschikbaar zijn in een beperkt aantal maten . Maten verwijst naar het gemiddelde van de kleine stenen in het grind . Typische maten zijn 3/8 inch en 3/4 inch . Grind kan ook glad of gekarteld zijn, dus selecteer het type , afhankelijk van het beoogde gebruik . Er zijn ook vele kleuren van grind variërend van grijzen en zwarten om geel en wit . Loopbruggen

Looppaden zijn een gemeenschappelijk gebruik van grind. De grotere grind werkt het beste , omdat het beter op zijn plaats blijft en niet snel zal verstrooien van voetverkeer . Het is verstandig om de loopbrug lijn met een grens materiaal om te helpen behouden het grind . U kunt de druk behandeld hout , metaal landschap grens , of zelfs het plastic tuin kantenmateriaal gebruiken . Het is een goed idee om wat plastic op de grond onder het grind om onkruid te voorkomen zetten .
Paver Bedding

Pea grind maakt een uitstekende beddengoed voor patio en de gang straatstenen . Of u nu gebruik van beton of steen klinkers kunt u gemakkelijk ze te begraven in een bed van grind. Maar zorg ervoor dat het grindbed is op zijn minst een klein beetje dikker dan de straatstenen . U kunt de straatstenen verplaatsen side - to-side en zinken ze in het grind vrij gemakkelijk . Nogmaals, gebruik wat plastic onder het grind om onkruid te voorkomen .
Speeltuinen

Gebruik de goede soort grind op de grond te dekken rond swing sets en speelplaatsen . In deze gevallen is het het beste om de helling de grond lichtjes zodat het water loopt naar de randen van de speeltuin , en daarna zette een dikke laag van afgeronde stenen grind - . 6 centimeter minstens
< br > opritten

Gebruik de grotere maten van grind om opritten te dekken. Je moet het midden van de schijf kroon lichtjes dus vocht loopt aan de zijkanten . Comprimeren dan de bodem en voeg de grind tot een diepte van 4 tot 6 centimeter .
Drainage Projecten

Gebruik grind om de drainage te verbeteren waar water opbouwt tegen regen afvoer. Graaf een gat en vul het met grind. Overtollig water uit de omliggende grond stroomt in de grind naar de holtes tussen stenen vullen . De omliggende grond wordt droger blijven . Deze techniek wordt vaak gebruikt voor het verzamelen van water uit het bouwen van regenpijpen waar geen makkelijke of esthetisch manier om het kanaal uit de buurt van het gebouw .

Een variant hierop is een sump pomp die automatisch opstarten toe te voegen wanneer het water een bepaald niveau bereikt en pomp het water uit het gat , en weg van de natte ruimte , hetzij door middel van een ondergrondse of bovengrondse leidingen .

Ideeën voor Landscaping uw tuin Met Stenen

Landscaping een werf met behulp van stenen heeft een aantal voordelen . Naast het besparen van water dat anders zou worden gebruikt om het gazon groen te houden , landscaping met stenen geeft u de vrijheid om een ​​unieke look voor uw tuin te creëren . Bij het ​​modelleren met stenen , is het belangrijk om vooruit te plannen en rekening voor bepaalde variabelen , zoals de grootte , textuur en vorm

Meer dan ooit