Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Rock Garden >>

Informatie over stenen in een Zen-tuin

Zen is een concept van het boeddhisme dat zelf- ontdekking, ontspanning, meditatie en mindfulness omvat . Zen tuinen zijn een fysieke voorstelling van dit concept en werden oorspronkelijk gebruikt als een leermethode voor boeddhistische monniken . Deze zogenaamde droge tuinen hebben geen gras helemaal niet, en zijn meestal omringd door zand of water . De soorten stenen en hoe ze worden geplaatst een effect hebben op hoe goed de tuin is op het maken van mensen rustig en ontspannen voelen . Het plaatsen van Rocks Volgens hun Medial Axis

Een recent National Geographic artikel suggereert dat als de rotsen in de beroemde Zen-tuin verbonden aan de Ryoanji Tempel in Kyoto , Japan werden herschikt , hun kalmerende werking op toeristen zou verdwijnen . Vermoedelijk is dit omdat de stenen zijn gerangschikt in een patroon lijkt op een boom . Maar de sleutel tot het maken van dit beeld rustgevende is onzichtbaar voor het blote oog . De rotsen in een Zen-tuin werden geordend met behulp van een " mediale as " van vormen - die een vorm met het middelste punt tussen twee rotsen. Daar wordt de " onzichtbare " oog neemt een zeer kalmerend effect te creëren .
Plaatsen Stones to Objects

symboliseren Als stenen worden geplaatst verticaal symboliseren ze de hemel , en als ze horizontaal geplaatst , zij symboliseren de aarde . Als uw Zen-tuin heeft een thema , bijvoorbeeld , wat neerkomt op een echte plaats , rotsen kan worden gebruikt om iets met inbegrip van dieren , gebouwen en mensen symboliseren . De allereerste bijna 2000 jaar oude Zen-tuin had een grote rots in het midden , die Boeddha , met weinig rotsen rondom hem , dat Zijn discipelen waren .
Maken van de Drie Goden vorming

Zen rotsformatie is beroemd voor 1500 jaar . De drie goden hebben twee mogelijke oorzaken : ze waren ofwel drie kleine eilanden voor de belangrijkste eiland Horai , of zij vertegenwoordigen vader, moeder en kind . Kortom, een drie goden formatie maken nemen drie hoge , verticale stenen en plaats deze rechtop naast elkaar . Het plaatsen van deze familie of groep in een Zen-tuin is een uitstekende manier om te reflecteren op de gevoelens over hoe je een gezin dynamische waarnemen . Bijvoorbeeld, als je moeder steen toevallig ook de grootste van de drie of is uit het zicht achter de vader te zijn, dit zou kunnen betekenen dat je voelt dat je een dominante of passieve moederlijke figuur in je leven .

het kiezen en plaatsen van Stones Volgens Kleur

Rock kleur in Zen tuinen vertegenwoordigen de vijf natuurlijke elementen van het boeddhisme : water , metaal, aarde, hout en vuur . Water stenen zijn zwart, metaal stenen zijn geen metalen of witte rotsen , aarde stenen zijn geel , hout stenen zijn blauw - groen en vuur stenen zijn rood . Stenen tegenstrijdige elementen niet dicht bij elkaar geplaatst worden , omdat zij niet rustig dynamische vertegenwoordigen . Elementen die met elkaar in conflict zijn hout en aarde , aarde en water , water en vuur , vuur en metaal en metaal en hout .
Landschap Creation met Rotsen

tussenruimte speelt een belangrijke rol in hoe Zen rotsen kunnen worden geplaatst om te kijken als landschappen. Naast spacing stenen volgens mediale assen , zal de ruimte tussen de stenen je geest geven verschillende visuele cues. Als stenen gelijkmatig worden gespreid ver uit elkaar , kan het een woestijn landschap betekenen . Als veel divers gevormde rotsen dicht bij elkaar worden gezet , kan het effect op de geest een zijn van een waterval , vulkaan of een bergtop . Een paar ronde , kan gladde stenen herinneren aan een van glooiende heuvels en platte stenen kunnen zijn plateaus .

De beste manier om Rocks Cut

Of voor gebruik als groenvoorziening , bouwstoffen of sieraden , de beste manier voor het vormgeven en trimmen rots is over het algemeen zag snijden . Terwijl hamers zijn goed voor kleinere stenen en fijner werk , evenals de afwerking van grote stukken , zagen zorgen voor de kracht en de snelheid die nodig is door grotere te snijden en een grotere hoeveelheid van de rotsen. Of het nu met de hand o

Meer dan ooit