Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Rock Garden >>

Rock Garden Border Ideeën

Jazz -up van uw rotstuin door het plaatsen van een rand . Een grens ziet er niet alleen goed, maar als goed gedaan kan de rotsen te houden in de tuin . Een veelgehoorde klacht meeste huiseigenaren hebben over hun rotstuin is dat de rotsen belanden op de wandeling manier en ze meer tijd besteden aan het vegen van de rots. Grenzen zal de rots in de tuin waar het hoort te houden . Single Rock Border

Een grote rand om een standaard rotstuin te hebben is er een die grote stenen gebruikt rond de omtrek. Je kunt natuurlijke rotsen die je kunt vinden in het gebied of u kunt de rots kopen en maken het allemaal een kleur. Standaard rotstuinen gebruiken 3/4- tot 1 - inch rots als de basis. Een goede grens om te gebruiken voor de kleinere rots zou 2 zijn - tot 4 - inch rock. Gemiddeld zal 1 ton van deze rots te dekken 60 vierkante meter . Een enkele lijn van deze omvang rots een mooie grens. U kunt een andere kleur dan de basis rots gebruiken om verdere zip toe te voegen aan uw rotstuin . Een voordeel van het gebruik van een grotere stenen is dat ze moeilijker te schoppen rond dan de kleinere stenen .
Band of Rock

Border uw rotstuin van 3/4- inch of 1 inch rock met een band van 3 - tot 6 -inch rots van een andere kleur. Deze band kan zo diep als 3 meter . Dit 3-meter band zal helpen bij het ​​houden van de kleinere rots in de tuin . Nogmaals , 1 ton van deze omvang beslaat 60 vierkante meter . Een grotere band van grotere rots zal helpen om de kleinere stenen in de plaats. Dit thema kan gevarieerd worden door het gebruik van kasseien , zwarte rivier rots , of witte kwarts afhankelijk van de kleur van de basis rots. U kunt zelfs gebruik maken van een vorm van plavuizen als de grotere rots.
Decomposed Graniet

Een rots tuin van elke grootte kan worden omzoomd met een 1 meter band van ontbonden graniet van een contrasterende kleur . Ontleed graniet komt in vele kleuren en is wat wordt gebruikt in honkbal diamanten. Het komt in baksteen rood , goud en grijs tot een paar van de kleuren te noemen. Het wordt vaak in onverharde wegen , paden en paden gelegd . Gebruik in uw rotstuin te krijgen contrasterende kleuren en een ruimte tussen de loopbrug en de rotstuin te creëren . De grens duwt de rots uit de buurt van looppaden en gazon . Voor een grens , dat is 3 centimeter diep , zal 1 kubieke meter beslaan ongeveer 108 vierkante meter .
Kunstgras Border

Veel rotstuinen zijn te vinden in droge gebieden zoals Las Vegas, waar water vernauwd is . Een kunstgrasveld grens kan helpen water te besparen . Omringen de rotstuin met een 1 - tot 2 -meter band van kunstgras om u een contrasterende kleur en duw de rots terug van elke wandelpaden en trottoirs . Natuurlijk hoef je niet te kunstgras water , dus als je in een gebied waar water beperkingen zijn in de plaats wonen , dit werkt goed . Als er water beperkingen zijn niet van belang , dan kunt u een echt gras te planten als grens . Een Bermuda gras , echter , wordt niet aanbevolen als het kan uw rotstuin kan binnenvallen .

Wat zijn kostbare edelstenen

? Edelstenen , ook wel aangeduid als edelstenen of gewoon edelstenen , zijn natuurlijk voorkomende stenen die zijn samengesteld uit minerale kristallen of kristallijn . Meer dan 40 variëteiten van gewone edelstenen , waaronder diamanten, smaragden en robijnen , bestaan ​​, evenals veel meer ongewoon en zeldzame edelstenen , waaronder Painite , serendibite en majorite . Soorten edelstenen omvatte

Meer dan ooit