Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Rock Garden >>

Ideeën voor Rock Landscaping in Arizona

Rock landschapsarchitectuur is een populair alternatief voor gazons of de weelderige tuinen . Die weinig water of bodem , is het een ideale optie voor droge of zanderige omgevingen . De voordelen van het handhaven van een rotstuin zijn vergelijkbaar met die van " xeriscaping " , een techniek modelleren gericht om watergebruik te verminderen . Een goed ontworpen rotstuin blikje vereist minder inspanning en kosten dan andere andere vormen van tuinen , en de esthetiek van een rotstuin kan sterk variëren , van Japanse invloeden ontwerp om een ​​naturalistische woestijnlandschap . Er zijn veel variabelen om te overwegen wanneer rots landschapsarchitectuur, met inbegrip van de aard van de rots, de grootte, en of planten op te nemen . Verwerk de volgende ideeën in uw eigen ontwerpen voor een rotstuin die gebruik maakt van unieke omgeving van Arizona. Het creëren van Verscheidenheid onder rotsen

In Arizona , een rotstuin gemakkelijk combineert met de lokale flora . Cactussen, vetplanten en andere planten die weinig water nodig hebben kunnen worden afgewisseld met rotsen van diverse maten om visuele rente en variatie te creëren . Als u passend vervoer , kunt u profiteren van het bereik van de grote rotsen en keien te vinden in de woestijn landschap . Experiment met layout , met groepen van drie en verschillende hoogtes . U kunt ervoor kiezen om kleine steentjes of grind te gebruiken als bodembedekker, het selecteren van een paar grote elementen om unieke rente toe te voegen . De burgers niet onnodig verplaatsen van zware rotsen vele malen , ontwerp blauwdrukken van uw tuin ontwerp voordat u begint.
Onderzoek Inheemse Bevolking

Experimenteer met verschillende soorten cactussen en vetplanten te bepalen die de beste onder uw rotsen groeien . Tuinbouw Uitbreiding diensten in Arizona worden georganiseerd op het provinciaal niveau . Neem contact op met uw lokale dienst voor tips over flora ideaal om uw locatie. De gehele staat uitbreiding publiceert ook een serie artikelen over Arizona landschap ontwerp , beschikbaar zijn in hun archieven online . U vindt er ook informatie over beschermde inheemse soorten zoals woestijn wilg en Soaptree yucca . Door vertrouwd te raken met inheemse soorten en soorten die weinig irrigatie , kunt u een eenvoudig te -care- voor rotstuin die weinig natuurlijke hulpbronnen nodig handhaven .
Networking Met Rock Gardeners

Rock landschapsarchitectuur heeft een wereldwijde aanhang bevorderd. De Noord-Amerikaanse Rock Garden Society ( NARGS ) verzorgt cursussen en publicaties met tal van tips voor rotstuinen van alle klimaten en omgevingen . Website NARGS ' bevat momenteel een wiki ontworpen encyclopedie op rots tuinieren , waar leden ideeën en tips uit te wisselen voor een succesvolle rots landscaping. Terwijl de maatschappij momenteel niet over een Arizona tak, kunt u nog steeds tik op de middelen van de belangrijkste maatschappij publicaties , evenals andere takken die adviseren over tuinieren in vergelijkbare omgevingen. De Sierra Rock Garden Society in Californië richt zich op alpiene , high - woestijn tuinieren en gezichten op dezelfde hoge dagtemperaturen als delen van Arizona .

Hoe te Spread Moss

Mos groeit makkelijk en kan een groen tapijt het hele jaar door te voorzien in uw tuin . Het is een weinig onderhoud bodembedekker , waarvoor geen maaien , water of bemesting . Mos groeit het beste op compact bodem met veel vocht . Veel mossen groeien het best in de schaduw . Als u al mos uw uw tuin , kunt u gemakkelijk aanmoedigen om zich te verspreiden . Na vaststelling van het mos , kunt u acht

Meer dan ooit