Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Rock Garden >>

Rock Garden Planning

Rock tuinen zijn een favoriet voor planten verzamelaars. Ze bieden een prachtige kans om kleine , delicate bloemen laten zien, en zijn de perfecte tuinieren oplossing voor moeilijke plaatsen , zoals kleine tuinen . Site Selection

meeste rotstuinen gebruiken planten die de volle zon en een goede drainage nodig . Als gevolg hiervan , de ideale plaats voor de typische rotstuin is zonnig , en heeft goed drainerende , enigszins zandgrond . Flexibiliteit in soorten plant kan andere sites mogelijk, zoals die in de halfschaduw maken .
Installatieselectie

Vetplanten en alpine planten vormen de typische keuzes voor een rotstuin . Sedums , sempervivums zoals kippen en kuikens , en houseleeks komen vaak vetplanten . Alpine bloemen ook enkele primula , achilliums en allysas . Allemaal de neiging om droge omgeving verkiest, zijn laagblijvende en doen het goed in arme bodems , waardoor ze ideaal zijn voor rotstuinen . Het selecteren van een mix van bloeiende en bladplanten creëert de meest aansprekende tuin .
Hardscaping Selection

De selectie van rotsen speelt zo belangrijk een rol in het uiterlijk en prestaties van een rotstuin als de site zelf . U kunt alleen de rotsen die beschikbaar zijn op het terrein zijn , of brengen in extra rotsen. In het algemeen , een mix van verschillende maten zorgt voor drainage , interessante textuur creëert en maakt verschillende tuin -configuraties mogelijk . Rotsen kan worden gecombineerd met andere hardscaping functies voor extra rente en design flexibiliteit. Landschap dakconstructie, bijvoorbeeld , maar ook fonteinen , meubels of plantenbakken kunnen worden toegevoegd .

Vergelijking van Swanstone Granite

Het kiezen van nieuwe wasbakken en aanrechtbladen zijn een belangrijk onderdeel van de renovatie en het opknappen van keukens en badkamers . Een vergelijking van Swanstone solid surface materiaal graniet helpt u het beste materiaal om zowel uw stijl en portemonnee kiezen . Swanstone producten zijn verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren , voorzien van een levenslange garantie en worden gefabr

Meer dan ooit