Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> Rock Garden >>

How to Get Rid van Black Birds Around My Fish Pond

Merels kunnen ongewenste bezoekers aan uw tuin. Ze legen vogel feeders en zal zichzelf helpen om restjes visvoer in de vijver . Het is illegaal om merels te doden , in tegenstelling tot de duiven , dus stop ze van die naar uw vijver met vogel - vriendelijke technieken . Het wegwerken van de merels permanent is een uitdaging , maar u kunt een combinatie van methoden gebruiken om hun overlast te minimaliseren . Wat je
Visnet
Toon meer instructies nodig
1

de positie van uw vogel tafel of andere feeder beoordelen . Als het naast de vijver , verplaatsen naar de andere kant van de tuin , weg van de visvijver . Dit zal de merels aanmoedigen om naar de vogel tafel in plaats van de vijver.

Stop 2 geven de merels eten voor minstens een week . Zich te ontdoen van hen door het verwijderen van de prikkel om de tuin te komen in de eerste plaats , en opknoping uit door uw vijver .

Stand
3 naast de vijver als je de vissen voeren . De merels worden gelokt door het voedsel dat je je vis geven , dus te ontdoen van hen door te fungeren als een menselijk afschrikmiddel . Beweeg je handen en maak lawaai om hen wegjagen als ze in de buurt komen .

Schep
4 overgebleven visvoer uit de vijver met behulp van een visnet om zich te ontdoen van merels komen af te voeren van het eten . Nadat u de vissen te voeren , wachten tot ze hebben gegeten en dan schep de rest van het voedsel .

Hoe maak je een River Rock Wall

Rivier steen muren zijn opgebouwd door het stapelen van stenen en het veiligstellen van hen met lagen van gemengde cement . Als je een tegen een helling op te bouwen, moet u toegang voor waterafvoer te voorzien door het invoegen van stukken afvoerpijp achter de muur en back - vullen met grind en grond . Het kan een back-breaking taak zijn , maar als je in goede vorm , moet u in staat om een langdu

Meer dan ooit