Huis Tuin

Huis Tuin

Brown Tips voor een Dracaena Warneckii

Gestreepte Dracaena ( Dracaena deremensis ' Warneckii ' ) is een veel voorkomende cultivar van Dracaena onderscheidt zich door een paar lichtgroene strepen die lopen langs de randen van de bladeren . Dracaena struiken zijn tropische planten die alleen buiten kan worden geteeld in de warmste regio's van de continentale Verenigde Staten , met inbegrip van gebieden van Zuid- Florida en Californië . De uiteinden van Dracaena bladeren en stengels bruin in reactie op schade door ziekteverwekkers , gebreken , plagen of giftige stoffen in de bodem . Ziekten

Dracaena zijn kwetsbaar voor een potentieel ernstige blad en de steel ziekte die wordt veroorzaakt door de Fusarium moniliforme schimmel . De schimmel veroorzaakt donker bruine en gele vlekken op bladeren zijn gastheer en vergaat stengelweefsel ondersteuning van de bladeren van de plant . Een bacteriële rot ziekte veroorzaakt door een verandering van de bacterie Erwinia carotovora soortgelijke symptomen veroorzaakt een Fusarium -infectie . Een aantal generieke schimmel bladvlekkenziekte ziekten veroorzaken bruine en gele vlekken op Dracaena bladeren. De ziekteverwekkers die verantwoordelijk is voor deze algemene conditie zelden leiden tot ernstige schade , maar ze kunnen sommige cosmetische schade aan de plant te gaan en verminderen de groei ervan.
Plagen

Insectenplagen kan verkleuren de uiteinden van bladeren en stengels als ze zich voeden met de weefsels van de plant . Schalen , grotendeels briefpapier insecten met stijve buitenkant , zijn - sap zuigende insecten die Dracaena kan teisteren . Schalen klink op het oppervlak van de stengels , takken en bladeren en voeden zich met het sap van hun gastheer . Zij verstoren het vaatstelsel van de plant door te voorkomen dat het sap stroomt naar de buitengebieden van de plant. Dit veroorzaakt bladeren , bloemen en scheuten verbonden besmette groei verwelken en sterven . Bladschade begint vaak op het puntje en de randen van beschadigde bladeren . Wolluizen en varenrouwmug voeden ook op Dracaena in bepaalde fasen tijdens de ontwikkelingscyclus . Deze insecten kunnen verspreiden bacteriële en virale ziekteverwekkers en kan helpen schimmels vestigen zich op een gezonde plant .
Soil toxiciteit

Een Dracaena geplant in de bodem met giftige stoffen kunnen de symptomen van stress vertonen van de chemische schade . Dracaena is een van verscheidene plantensoorten die bijzonder gevoelig voor fluoride toxiciteit . Teveel fluoride in de bodem veroorzaakt bruine vlekken op de randen van bladen bladeren van de plant . De rottende plekken zijn minder dan een centimeter breed en vaak met elkaar te verbinden . Blootstelling aan zouten uit de weg behandelingen en meststoffen kunnen ook verkleuringen veroorzaken langs de toppen van Dracaena bladeren.
Tekort aan voedingsstoffen

Een tekort aan een kritische minerale of nutriënt kan zijn om schuld voor de bruining van stengels en bladeren op Dracaena . Dracaena voorkeur aan een bodem- pH tussen 6,0 en 6,5 . Bodem met een hogere of lagere pH de installatievorm absorberen voedingsstoffen uit de bodem te voorkomen . Een tekort aan magnesium of calcium kan de bladranden van Dracaena leiden tot verval , waardoor lelijke verkleuring en verlies van bladeren.

Hoe maak je een Wood Trellis Stake houden van Rotting

Houtrot is een natuurlijk proces , maar het is niet iets dat je moet leven met in uw tuin . Bescherm houten hekjes en houten staken van rot door het volgen van een drieledige aanpak die kiest eerst kwaliteit hout , dan beschermt en verzorgt het hout. Goede luchtcirculatie en een goede drainage helpen afweren houtrot , dus vermijd het gebruik van de belangen in een drassige omgeving en snoeien plan

Meer dan ooit