Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is het verschil tussen Roundup Producten & Roundup Promax

? Sinds de introductie in de jaren 1970 , Monsanto's Roundup is een top - verkopende herbicide . Naast de oorspronkelijke Roundup formule voor onkruid en gras , het bedrijf heeft ook producten die specifiek zijn ontworpen om Poison Ivy, wilde bramen en andere invasieve planten te doden . Roundup Promax , afgestemd op het gazon zorgprofessionals , bevat een iets andere formule bij een hogere concentratie . Geen van de producten moeten worden gebruikt om ter plaatse te behandelen onkruid in gazons , omdat alle doden gras. 30 - Minute Rain - fast Garantie

tegenstelling tot andere Roundup producten , Promax bevat een 30 minuten regen - fast garantie met het gebruik ervan. Als u een gebied te spuiten met Promax en spuitwerk om onkruid te behandelen is nodig vanwege de regen die binnen een half uur van de aanvraag , Monsanto garandeert u het volledige bedrag van Promax aangevraagd gratis vervangen. Volgens Monsanto , de algehele doeltreffendheid van Roundup Promax is superieur aan de andere Roundup producten .
Formuleringen

Andere Roundup producten zijn verkrijgbaar in verschillende formuleringen , zoals schuim , kant- en-klare , concentreren en super - concentraat , afhankelijk van het specifieke type en gebruik . Promax is alleen beschikbaar in de geconcentreerde versie . De container maten van andere Roundup producten verschillen ook van de Promax . Terwijl andere Roundup producten zijn ontworpen voor thuis gebruik , is Promax geformuleerd voor professionele gebruikers , zoals de beheerders van golfbanen , gemeentelijke en staat afdelingen van openbare werken en soortgelijke grootschalige vegetatie toepassingen .

Concentratie

Roundup 's Promax heeft een andere formulering van kaliumzout van dat van andere Roundup producten . Door het kleinere molecuul Promax heeft een grotere concentratie van de actieve ingrediënten in elke container . Elke liter Promax bevat het equivalent van 6 liter Roundup Pro . De kleinere container betekent minder verpakkingsafval , evenals gemakkelijker opslag, transport en gieten . Roundup Promax heeft een dunnere consistentie dan andere Roundup herbiciden , toenemende gietbaarheid .
Waarschuwing

Wees
voorzichtig met onkruid en gras moordenaars . Er zijn gevaren met elke herbiciden , waaronder Roundup producten , hoewel ze worden aangeboden als veilig voor mensen en dieren direct na het aanbrengen . De National Institutes of Health staan ​​mogelijke symptomen van Roundup blootstelling bij de mens , variërend van de lichte tot de zeer ernstige . Deze omvatten buikkrampen , moeilijke ademhaling , angst, hoofdpijn , slaperigheid , lage bloeddruk , scheuren , duizeligheid , misselijkheid , diarree , mond irritatie en zwakte , samen met symptomen die dringend medische interventie , zoals coma en braken van bloed.
< br >

Problemen met het Branden van Braziliaanse Peper Bomen

Hoewel het verleidelijk kan zijn om de Braziliaanse peper ( Schinus terebinthifolius ) in uw burn stapel gezet , weerstaan ​​aan de impuls . De rook van een brandende Braziliaanse peper boom kan gevaarlijk zijn , en kan allergische lucht oliën verspreid buiten de grenzen van uw eigen woning . Bij het verwijderen van de plant uit uw tuin , veilig verwijderen zonder het eerst uitstappen . Identifica

Meer dan ooit