Huis Tuin

Huis Tuin

Heeft Water in de Kelder Mean a Broken Pipe

? Kelders zijn gevoelig voor water lekken en condensatie , wat vaak leidt tot hoge luchtvochtigheid en schade aan de structuur van het huis . Kapotte leidingen zijn een oorzaak van overtollig vocht in uw kelder , maar er zijn vele andere manieren water kan komen in uw huis . Sommige bronnen van vocht zijn duidelijk , terwijl anderen moeilijker te vinden zijn. Identificatie

Wanneer het water is een constant probleem in uw kelder , een verscheidenheid aan problemen kunnen optreden . Natte kelders veroorzaken een toename van de luchtvochtigheid binnenshuis niveaus door het hele huis . Kelderwanden en vloeren die nat blijven zijn ook vatbaar voor schimmels , die gedijt in een constante vochtigheid . Schimmelgroei kan ernstige gevolgen voor de gezondheid bij mensen met astma of allergieën veroorzaken . Diagnose van de oorzaak van overtollig vocht in uw huis vergt een beetje speurwerk naar de bron van vocht te bepalen.
Oorzaken

Lekkende of kapotte leidingen zijn een veelvoorkomende oorzaak van standing water in uw huis . Verkeerd gesorteerde bodem is een andere veel voorkomende oorzaak van overtollig vocht in kelders . De grond buiten uw huis moet weg van uw huis worden schuin , waardoor water sijpelt binnen. Als de grond wordt schuin in de richting van het huis, zal regenwater af te voeren naar de stichting en komen door scheuren in de fundering van het huis. Goten en regenpijpen kunnen verstopt met puin of bladafval geworden , die een back-up van het water zal veroorzaken dan loopt in de kelder .
Effecten

Water kan veroorzaken structurele schade aan uw huis die kunnen leiden tot kostbare reparaties . Wanneer water problemen aanwezig zijn in uw huis , is de kans op gevaarlijke schimmelgroei verhoogt aanzienlijk , vooral in vochtige ruimtes zoals kelders . Schimmelgroei lijkt op spetterde verf verspreid over oppervlakken en is meestal zwart , grijs of groen . Sommige schimmels produceren een muffe geur , en sommige zelfs ruikt fout . Als mal voor langere tijd aanwezig is , het begint af te breken het materiaal waarvan het groeit maar door, dat structurele schade aan uw huis kan veroorzaken .
Solutions

in geval van lekkage of kapotte leidingen zijn de oorzaak van overtollig vocht in uw huis , raadpleeg dan een loodgieter voor reparatie of repareren van de leidingen . Controleer de grond buiten uw huis om te bepalen of het goed is hellend . Regrade de bodem , indien noodzakelijk voor een goede afwatering . Inspecteer dakgoten , regenpijpen en dakranden op verstopping , en schoon puin weg . Een draad die meer dan deze drains installeren kan houden verstoppingen tot een minimum. Zodra de bron van vocht is gerepareerd , verwijder overtollig water en inspecteer de kelder voor schimmelgroei . Als schimmel zichtbaar is, verwijdert u deze door het schrobben van de beschimmelde gebieden met een harde borstel gedoopt in vloeibaar afwasmiddel en water.

De gevolgen van Ultrasone Bird afweermiddelen op Katten in de House

Ultrasone ongedierte repellants uitstoten geluiden met een frequentie boven de 20.000 Hz als een manier om af te weren verschillende dieren en ongedierte. Fabrikanten van deze eenheden beweren dat ze effectief en veilig voor het dier en milieu ; er echter variëren bewijs van de werkzaamheid en de mogelijkheid om gewenste huisdieren verwonden scherp , breed - spectrum gehoor , zoals katten . Princi

Meer dan ooit