Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Ongedierte , Weeds & Problemen >> Content

Hoe om opossums Out of the Garden

Houd opossums uit uw tuin en weg van uw tuin planten met behulp van diverse uitsluiting en afschrikkend methoden , en het maken van uw woning minder uitnodigend om deze buideldieren is een van de beste manieren om ze uit je werf . Het verwijderen borstelstapels en sluitend deksel over open vuilnisbakken zijn twee van de beste manieren van het houden van deze beestjes , hoewel motion-geactiveerde sprinkler systemen zijn ook een optie . Opossum Beschrijving

opossums , ook wel bekend als possums , zijn de enige buideldier , of zoogdier met een zakje, in Noord-Amerika . Met meer dan 60 soorten wereldwijd , misschien wel de meest gemakkelijk erkende opossum is de Virginia , of gemeenschappelijke buidelrat , die donker grijs - zwarte vacht is voorzien op het lichaam met wit bont op een spits gezicht . Ze zijn ongeveer 2,5 meter lang en kan wegen 8 tot 13 pond. Een van 's werelds scavenger dieren , zijn opossums vaak aangetrokken tot gebieden bevolkt door mensen om toegang te krijgen tot vuilnisbakken en afvalcontainers openen. Opossums voeden zich ook met aas , fruit , gras , noten , vogels, insecten , muizen , slangen , wormen en kippen . Ze besteden veel tijd in bomen, met scherpe klauwen die maken klimmen gemakkelijk , en zijn misschien wel het meest bekend om hun vermogen om te " spelen dood" aan roofdieren te ontsnappen .
Traps

Vallen voor possum controle moet ongeveer 10 bij 12 bij 32 centimeter , en ofwel doos of kooi -achtige vallen kunnen worden gebruikt . Overrijpe meloenen , bananen en druiven werken allemaal als aas , en vallen moeten worden ingesteld op bekende possum routes , paden en andere gebieden possums lijken te frequent. Het doden van het dier moet altijd worden vermeden , en de meeste staten hebben wetten over het doden van dieren die moeten in aanmerking worden genomen . In plaats daarvan moet een licentie wildlife deskundige worden opgeroepen om te helpen bij de veilige verwijdering en verplaatsing van het dier .
Chili Pepper Planten en Sprays

Homemade aanvragen voor houden opossums uit de tuin omvatten pureren 1 kopje gedroogde chili peper in 0,3 liter warm water in een blender , persen en het toepassen van de spray mengsel op planten . Chili pepers zijn weerzinwekkend voor opossums . U kunt ook strooi de chilipoeder op en rond planten en plantaardige chili peper planten om uw tuin als een beschermende grens. Om ernstige irritatie te voorkomen , zorg je ogen niet te wrijven , terwijl de behandeling van elke vorm van chili.
Fencing & Alternatieve voedselbronnen

Met behulp van hekwerk om possums uit je tuin te houden is een andere , duurdere , optie . Erect draad of schrikdraad dat ten minste 4 meter hoog om te voorkomen dat de dieren uit het beklimmen over.Providing een alternatieve bron van voedsel kan helpen om opossums uit de buurt van de tuin groenten en planten , zoals het planten van eucalyptus in uw tuin of in een ander gebied van uw tuin . Nectar gevulde bloemen zijn een andere optie , zoals grevilleas , die ook kan worden geplant of in de tuin of met andere planten buidelratten willen consumeren . Fruit kladjes kunnen ook worden verspreid rond uw tuin of een alternatieve bron van voedsel complot om opossums weerhouden uw tuin.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/pests-weeds-problems/1002048718.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.