Huis Tuin

Huis Tuin

Mijn Lemon Lime Dracaena is geel met Droopy Leaves

Bekend om zijn opvallende bladeren , de kalk Dracaena produceert strap- achtige bladeren die meet tot 2 meter in lengte en 2 cm in de breedte . Een hybride D. deremensis , kan de plant een hoogte van 10 voet bereiken . De kamerplant gedijt met slechts minimale zorg , maar als haar behoeften niet wordt voldaan , kan het last hebben van gele bladeren en blad verlies . Zorg

De kalk Dracaena voorkeur aan een locatie in het huis dat licht, indirect zonlicht biedt . Vermijd overbewatering de plant , of de bladeren wordt geel en vallen af ​​. Alleen water de kalk Dracaena als de top 2 tot 3 cm van de bodem voelt droog aan . Of water een lemon lime Dracaena geplant in een kleine container als de bovenste 1-2 cm van de bodem droog aanvoelt .
Stilstaand water

Het bedrijf mag geen zitten in een schotel van stilstaand water . Als wortels van de plant worden blootgesteld aan water voor een langere tijd, kan het lijden wortelrot , waardoor dit de bladeren verliezen. Verwijder de schotel van water uit de bodem van de installatie binnen een tot twee uur water . Controleer bovendien dat de pot over voldoende drainage gaten om het water weg te vloeien uit het wortelstelsel.
Watering

De bladeren van de fabriek zal ook geel worden en beginnen te hangen als de plant lijdt droogte . Het proces van het blad verlies is meestal traag wanneer het zich voordoet als gevolg van onvoldoende water . Bij warm weer water de plant vaker omdat de grond snel uitdroogt . Omgekeerd zal een plant die te veel water krijgt weer hangende gele bladeren binnen een dag of twee van het incident . De bladeren beginnen te geel vanaf de punt naar beneden .
Andere oorzaken

Een plotselinge verandering in temperatuur kan een negatief effect bladeren van de plant . Ook spint en wolluis soms teisteren de kalk Dracaena . De plagen zuigen voedingsstoffen van de plant met hun krachtige mond . De bladeren verkleuren , hangen en sterven als een zware besmetting van het ongedierte zich voordoet . Spray de plant af met een krachtige uitbarsting van water om het ongedierte te verwijderen . Als de besmetting is zwaar , kunt u overwegen een insecticide spuiten om controle te krijgen .

Hoe te behandelen carpetweed & Blanketweed

carpetweed en blanketweed gedijen onder zeer verschillende omstandigheden , maar beide zijn invasief en vervelend als niet gecontroleerd . Carpetweed is een compacte eenjarige plant die ravage aanricht in gazons tijdens warm weer. Het heeft dichte , groene bladeren en produceert uiterst kleine , witte bloemen in de zomer . Blanketweed is een algensoort die vormen in ondiepe vijvers . Het lijkt op

Meer dan ooit