Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Ongedierte , Weeds & Problemen >> Content

stoffen & Leveringen aan Deer weg te houden

Herten worden aangetrokken door vele gemeenschappelijke tuin planten , bomen en struiken die een deel van hun dieet zijn . Dat maakt herten onwelkome gasten als u wilt uw tuinaanleg en tuinen te beschermen tegen schade . Experts raden verschillende methoden voor het houden van herten weg . Het beste is om in dienst verschillende en ze draaien zodat de herten niet bestand tegen de afschrikmiddelen geworden . Vermijd aantrekken Herten

De eerste lijn van verdediging dat veel experts suggereren is om te voorkomen dat het planten van bloemen , groenten en andere loof dat hert te trekken. Herten zal bijna alle planten eten als ze honger genoeg , maar net als mensen , ze hebben favorieten . Planten, zoals tulpen , aardbeien , druiven en andere vruchten en bloemen zijn zeer aantrekkelijk voor herten . U kunt de kans op het aantrekken van herten om uw tuin door het planten van deze items niet minimaliseren . Als u wilt deze planten op uw eigendom te groeien , moet u herten van hen benaderen ontmoedigen .
Barrières

Tall hekken kunnen voorkomen dat herten uit het invoeren van uw erf of tuin . Hekken moeten minstens 8 meter hoog , zodat herten kan niet springen over hen zijn. Elektrische hekken zijn een andere optie . Ze zijn het meest effectief als je de herten om de aanwezigheid van het hek alarmeren. U kunt het hek aas met voedsel of tie felgekleurde lint of doek om de draden om de herten te moedigen om het hek te raken . Zodra herten weten het hek is er , ze de neiging om weg te blijven .
Objecten verplaatsen

Herten kunnen afschrikken door objecten die , flitslicht verplaatsen of lawaai maken . Hang reflecterende objecten zoals cd's, aluminiumfolie of prisma's van bomen , palen of plantaardige hangers rond uw tuin . - Motion detectie sprinklers kunnen herten afschrikken door het sproeien van water op hen wanneer ze leiden tot de sensor. Motion -triggered schijnwerpers kan bijzonder nuttig zijn in de nacht.
Afweermiddel geuren of smaken

Onaantrekkelijk geuren en smaken kunnen herten van het invoeren van werven en het eten van planten ontmoedigen . Herten detecteren roofdieren door geur , zodat het aanbrengen van een substantie zoals coyote urine om de omtrek van uw gazon kan draaien herten weg . U kunt ook hete saus of andere onverteerbaar vloeistoffen rechtstreeks van toepassing op planten om herten van het eten van hen te ontmoedigen. Commerciële sprays verkocht daartoe ook. Houd in gedachten dat afstotende stoffen zullen opnieuw uitgevoerd moet worden om de paar dagen of na het regent .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/pests-weeds-problems/1002048648.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.