Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de wortels van een boom Dood Na het uittrekken van de Boom

Wanneer u een boom gekapt of trek een boomstronk uit de grond , wortels blijven de bodem zijn vaak nog in leven en kunnen nieuwe scheuten produceren . Bepaalde bomen waaronder wilgen ( Salix spp . ) , Sommige esdoorns ( Acer spp . ) En Populus soorten zoals populier neiging om nieuwe scheuten te produceren zeer krachtig . Het behandelen van een boomstronk met herbicide direct na het snijden van de boom naar beneden kan de boom wortelstelsel doden. Waar het grootste deel van de stomp en de boom kroon werden uitgetrokken of vermalen en er is geen snijvlak blijven , moet u de resterende wortels aan te pakken door het behandelen van nieuwe spruiten als ze zich voordoen . Wat je
Boomstronkfrees
Boor met grote bit
Slow - release meststof
Soil of organisch materiaal mulch
Saw , takkenschaar of ander snijgereedschap , zoals nodig
Glyfosaat of nodig triclopyr herbicide
Foam borstel of applicator
Spray applicator
Toon meer instructies
Nonchemical Controle
1

Grind zo veel van de resterende stomp en wortelstelsel als mogelijk . Dit zal sterk verminderen het aantal spruiten die verschijnen . Kopen van 2

Boor gaten in de resterende stomp en wortelstelsel , giet er een slow-release stikstofkunstmest in de voorbereide gaten en bestrijken het gebied met mulch of bodem . Dit zal verval versnellen.
3

Bewaak de site voor nieuwe spruiten en knip ze af op of onder het maaiveld , zodra ze verschijnen . Het constant verwijderen jonge spruiten of maaien ze af op de begane grond zal uiteindelijk uitputten reserves van het wortelstelsel .
Herbicide naar Roots doden
4

Snijd de resterende stomp naar beneden om zo dicht mogelijk bij mogelijk bij de grond , het blootstellen van levend weefsel , en de ketting zo horizontaal mogelijk , zodat herbicide zal niet weglopen van het oppervlak . Wegborstelt zaagsel of vuil van het snijvlak , zoals puin zal interfereren met herbicide absorptie.
5

Bereid een herbicide oplossing die 8 tot 10 procent glyfosaat of triclopyr bevat . Kijk naar de lijst actieve ingrediënten op het etiket van het product en observeer het percentage van glyfosaat of triclopyr in het materiaal . Meng dit product met water, zodat de nieuwe oplossing bevat 8 tot 10 procent actieve ingrediënt. Specifieke fabrikanten kunnen verschillende richtingen te bieden voor de voorbereiding product en gebruik met snijvlak behandelingen. Volg altijd de aanbevelingen van de fabrikant om veilig en effectief gebruik te waarborgen.
6

Bestrijk de bereide herbicide oplossing op het snijvlak met een foam kwast of applicator . Voor kleine stengels, jas het gehele oppervlak . Voor grotere stronken , hoeft u alleen de chemische verf op het buitenste drie centimeter van het snijvlak , want dit is waar het levend weefsel zich bevindt . Als alternatief kunt u een kleine hand of tuinsproeier gebruiken om het product toe te passen , het bekleden van het snijvlak grondig , maar niet tot het punt van afvoer .
7

Bewaak het gebied regelmatig op opkomende sukkels . Snijd de sukkels neer op of net onder het maaiveld , zodra u ze opmerkt . Dit zal geleidelijk afbrekende reserves van het wortelstelsel . Als alternatief , wachten tot de bladeren op de zuignap volledig hebben uitgebreid en spuit het gebladerte op de spruit met een oplossing die 1 tot 2 procent glyfosaat of triclopyr bevat tenzij anders voorgeschreven door de fabrikant van het product . Als de spruiten bevinden zich in een grasveld of waar sprake is wenselijk vegetatie , gebruik triclopyr of een ander herbicide dat breedbladige planten zullen doden zonder verwonden grassen of de chemische toepassing zeer zorgvuldig .

Landscaping Tuin Ideeën voor waar veel Leaves Fall

Niets betekent dat de daling van het seizoen is aangebroken , zoals de rode , oranje en gele tinten die de kleur van de bladverliezende bomen en struiken in het landschap . Niets kan meer verzwarende dan die bladeren vallen in de tuin . In plaats van het gedoe over de werf nest , de bladeren gebruiken om uw voordeel en het werken in de tuin aan het einde van het jaar te verminderen . Natural Garde

Meer dan ooit