Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe to Kill Yucca Met Zout

Yucca's zijn groenblijvende vaste plant struiken die puntige voorzien , scherpe bladeren. Verschillende soorten yucca groeien in Amerikaanse ministerie van Landbouw winterhardheid zones 4 tot en met 11 , afhankelijk van het type . Yucca kan groeien tot 10 meter hoog en ontgroeien een ruimte of oorzaak verwondingen wanneer geplant in de buurt van een trottoir of voetpad . Een milieuvriendelijke mengsel van keukenzout en water doodt yucca gemakkelijk te verwijderen en ook niet op kinderen of huisdieren schadelijk als herbiciden kan. Zout is een natuurlijk droogmiddel dat droogt uit planten en verwijdert vocht om hen te doden . Het droogt plantencellen zodat de plant niet kan overleven . Wat je nodig hebt
Maatbeker
Water
Pot
Lepel
Tuin spuit
Werkhandschoenen
Snoeischaar
Plastic platen
Meer tonen instructies
1

Zet 3 kopjes van tafel zout in een pot. Voeg 6 kopjes water en zet de pot op het fornuis . Kopen van 2

Zet de brander op hoog en breng het zout mengsel aan de kook . Meng de oplossing met een lepel totdat het zout smelt . Schakel de kachel en verwijder de pot.
3

Laat het mengsel afkoelen voor een paar minuten en giet het in een tuin sproeier. Plaats het deksel op de tuin spuit en draai met de klok mee om te sluiten . Pomp het handvat aan de bovenzijde van de spuit op en neer om het water en zout mengsel onder druk .
4

Trek werkhandschoenen om uw handen te beschermen tegen puntige bladeren yucca's . Snijd elk blad ongeveer 4 centimeter van de punt .
5

Snoei eventuele bloemen die openen of besteed aan de verspreiding door wind, water en wilde dieren te verminderen . Verzamel de gesneden stukken en verwijder ze . Dit proces onthult het levende weefsel van de plant voor een betere absorptie van het zout mengsel .
6

Bedek de buurt wenselijk planten en gras met plastic zeilen om hen te beschermen tegen zout spray .
7

Strooi zout rond de basis van de yuccaplant naast de hoofdtak .
8

Spray yucca met het mengsel in de tuin sproeier beginnen bij de top van de plant . Grondig genieten van de plant op de gesneden porties en onder de bladeren tot de oplossing druipt .
9

Verwijder de plastic zeilen van nabijgelegen vegetatie .
10

de zoutoplossing Reapply wekelijks tot de yucca sterft . Graven de doden yucca en gooi het weg .

Waarom is mijn Weeping Pine Turning Brown met zeer weinig Groen

? Huilende pijnbomen , vaak in combinatie met regelmatige vormen van den in de groenvoorziening , bieden een exotisch accent in een tuin . De elegante dennen hebben cascading , groenblijvende takken die kunnen uitgroeien tot de grond raken als ze niet gesnoeid . Huilende dennen zijn verkrijgbaar in verschillende cultivars , zoals Angel Falls witte den , huilend Japanse rode pijnbomen en oom Fogy h

Meer dan ooit