Huis Tuin

Huis Tuin

De mengverhouding van 2,4-D voor Morning Glory

Wild morning glory ( Convolvulus arvensis) is een vaste plant vinelike wilde bloemen die groeit in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 3 tot en met 9 van dit onschuldig uitziende plant is een invasieve plant die snel groeit . en is moeilijk te controleren . 2,4-D is een gemeenschappelijk herbicide dat wilde ochtend glorie kunt bedienen zonder nadelige gevolgen grasmat , volgens de Universiteit van Californië Statewide Integrated Pest Management Online . Echter , de juiste mengverhouding van 2,4-D is van vitaal belang bij het effectief beheersen morning glory . Een roos een andere naam

Akkerwinde en kruipende Jenny zijn slechts een paar van de namen die aan wild morning glory . Wilde ochtend glorie is een vaste plant onkruid dat zijn naam deelt met een jaarlijkse sierplant bekend als morning glory ( Ipomoea tricolor ) . Ochtendgloriën zijn snel groeiende , vinelike planten met hartvormige bladeren en trompetvormige bloemen die lijken op akkerwinde uitzien, maar zijn groter en showier . Sier ochtendgloriën kan een invasieve karakter hebben , maar hun jaarlijkse statuut maakt ze makkelijker te controleren dan eeuwige ochtendgloriën aka akkerwinde .
2,4-D Informatie

2,4-D is een systemisch herbicide gebruikt om verschillende breedbladige onkruiden zoals wilde morning glory beheersen zonder nadelige gevolgen voor de meeste soorten van de grasmat . 2,4-D werkt door te interfereren met de manier waarop plantencellen groeien . 2,4 - D herbiciden zijn verkrijgbaar in vele vormen met inbegrip concentraat of kant-en -klare vloeistof , korrels en stof . 2,4-D heeft een lage toxiciteit percentage bij mensen als ze worden ingeslikt , maar kan huid-en oogirritatie veroorzaken . Het inademen van de dampen van 2,4-D kan duizeligheid veroorzaken , hoesten en een branderig gevoel in de luchtwegen. Kinderen algemeen gevoeliger voor pesticiden dan volwassenen . Honden en katten zijn gevoeliger voor de giftige stoffen in deze chemische stof dan mensen en kunnen lijden als zij op nat 2,4-D lopen en vervolgens zich te verzorgen . Honden en katten kunnen ook in gevaar als ze innemen behandelde gras , zelfs als het herbicide gedroogd , volgens het Nationale Pesticide Information Center . Het centrum bevat de volgende symptomen die honden en katten kunnen vertonen na het opnemen van 2,4-D : " . Braken, diarree , verlies van eetlust , lusteloosheid , kwijlen , onthutsend, of stuiptrekkingen " Enkele andere diersoorten kan ook kwetsbaar voor 2,4 - D , maar nuttige insecten worden verondersteld niet te worden aangetast , volgens de NPIC . Om schade aan nabijgelegen wenselijk planten voorkomen en de effectiviteit herbiciden , volg altijd de instructies van de fabrikant te vinden op het etiket . En volg alle waarschuwingen .
Mengverhouding en applicatie-instructie

Mixing 2-3 eetlepels van 2,4- D met 1 liter water zal spot- controle morning glory - evenals andere breedbladige onkruiden - in noncropland gebieden . Overweeg het toevoegen van 1 theelepel van een niet-ionische oppervlakte-actieve stof voor elke liter water gebruikt . De oppervlakteactieve stof verlaagt de oppervlaktespanning van het water , waardoor het beter om de plant hechten . Eenmaal goed gemengd , de overdracht van de verdunde 2,4-D herbicide een pompverstuiver en grondig de vacht van de wilde ochtend glorie met de oplossing . Diepgewortelde , misschien moeilijk te beheersen meerjarige onkruiden zoals wilde morning glory meerdere applicaties nodig om effectief te doden de ongewenste planten .
Overwegingen en voorzorgsmaatregelen

dragen van beschermende kleding - zoals een veiligheidsbril , een lange mouwen shirt, broek , rubberen handschoenen en werkschoenen - zal helpen de blootstelling aan het herbicide voorkomen . Bovendien houden kinderen en huisdieren uit de buurt van het gebied tot de 2,4-D herbicide heeft een kans om volledig te drogen , en niet toestaan ​​dat huisdieren te planten die zijn bespoten eten, zelfs nadat de aanvraag is opgedroogd . Indien gewenst planten buurt groeien de wilde ochtend glorie, kunt u hen te beschermen tegen het herbicide door het afschermen van hen met een stuk karton of ze te bedekken met plastic tijdens het spuiten van de 2,4-D . Doe hetzelfde voor turfgrass dat huisdieren eten.

Brown Tips voor een Dracaena Warneckii

Gestreepte Dracaena ( Dracaena deremensis Warneckii ) is een veel voorkomende cultivar van Dracaena onderscheidt zich door een paar lichtgroene strepen die lopen langs de randen van de bladeren . Dracaena struiken zijn tropische planten die alleen buiten kan worden geteeld in de warmste regios van de continentale Verenigde Staten , met inbegrip van gebieden van Zuid- Florida en Californië . De u

Meer dan ooit