Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Ongedierte , Weeds & Problemen >> Content

How to Get Rid van Muizen in een Greenhouse

Een serre is niet alleen de perfecte omgeving voor veel planten , het kan ook fungeren als een veilige haven voor ongedierte zoals muizen. Met de warmte en gezelligheid van de kas - samen met potgrond , groeiende vruchten , zaden en plantenresten - muizen die het ontdekken vinden gemakkelijk voedsel en onderdak . Nemen verschillende maatregelen, dat uw kas niet het volgende bed en ontbijt voor de lokale bevolking muis geworden . Wat je
aluminiumfolie nodig
Gazen
knaagdier - proof containers
Hoogfrequent geluid apparaat
muizenvallen
Pindakaas
Toon meer instructies < br >
1

Verwijder hout , puin en rommel palen die zijn opgeslagen in de buurt van de kas. Als u in plaats van deze moeten houden , verheffen de palen 12 centimeter van de grond . Het schoonmaken van de tuin groeit naast de kas , het verwijderen van alle plantenresten die kan fungeren als veilige schuilplaatsen voor muizen . Snoei struiken groeien naast de kas , zodat de takken zijn minstens 12 centimeter van de grond . Seal vuilnisbakken en nemen in petfood na uw huisdieren af te eten . Niet strooien vogelzaad en paneermeel voor wilde dieren.

Reinig Pagina 2 van plantenresten in de kas . Verwijder rottend materiaal , met inbegrip van groenten uitwerpselen , van potplanten . Snoei elke zaaddozen die een bron van voedsel kan zijn . Store beendermeel , bollen en zaden in knaagdier - proof containers .

Onderzoek 3 de kas voor de openingen die muizen entree mogelijk te maken. Seal scheuren en gaten in de fundering en het vervangen van ontbrekende of gebroken ruiten of deuren . Voor een snelle oplossing , verfrommelen aluminiumfolie en vul het in de scheuren en gaten , of bedek ze met een fijn gaas
4

Open de deur en zet een hoogfrequent geluid apparaat . - - die wordt verkocht voor dit doel - om de muizen te schrikken uit de kas . Open ramen en ventilatieopeningen zonder schermen, zodat ze vinden een gemakkelijke exit . Houd het op voor enkele uren , en controleer de volgende dag voor tekenen van muizen. Indien nodig herhalen .
5

Stel snap - stijl muizenvallen , als je het niet erg het doden van de muizen , met een aas , zoals pindakaas . Zet de vallen langs de bodem van de kas waar je muis uitwerpselen en andere tekenen van muizen. Stel de valkuilen in de buurt van hun favoriete potplanten . Controleer de vallen elke dag . Gooi de dode muizen en reset tot de laatste hinder muis is gevangen .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/pests-weeds-problems/1002005941.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.