Huis Tuin

Huis Tuin

Weedless Rand

Weeds zijn een grote ergernis voor tuinders en de strijd om een ​​onkruidvrij tuin of gazon te creëren kan lijken oneindig. Tuinafscheiding helpt om een ​​barrière die ongewenste gras en onkruidgroei voorkomt in uw tuin te creëren . Terwijl u verschillende materialen om uit te kiezen, is er geen scherpen dat onkruid zal volledig uit te roeien . Tuin randen verminderen het onkruid in uw tuin, die helpt beperken de tijd die je besteedt het trekken van ongewenste planten , maar elk vereist enige vorm van onderhoud. Hout en Steen

leggen bielzen en landschap hout of steen randen langs uw tuin of gazon kan een effectieve manier om de groei van onkruid te voorkomen , maar een goede installatie is cruciaal voor succes. Als u de rand te leggen op het bodemoppervlak , kan onkruid onder groeien en werken hun weg door. In plaats daarvan , begraaf de eerste laag van hout of steen ongeveer 6 centimeter diep in de grond en het bouwen aan de rand, zodat de top is minstens 3 centimeter boven de grond . Dit voorkomt dat onkruid uit de instelling onder de rand en uit kruipend over het.
Mulched Border

Hout mulch of grind smoren onkruid , zodat ze niet de kans om te ontkiemen hebben , maar je moet ze lag over onkruidvrij bodem effectief te zijn. U kunt ook de bodem lijn met landschap stof of zwart plastic , die beide zullen smoren bestaande onkruidzaden en wortels , en leg je mulch materiaal over de top . Voeg nieuwe mulch aan de rand als nodig is om de rand te waarborgen is een minimum van 4 tot 6 centimeter diep , en zorg ervoor dat het ver weg van - houtige steel planten om te voorkomen rotten.
Root Barrier

Root barrières zijn meestal gemaakt van harde materialen , zoals tegels , en ze bieden een brede rand die je ook kunt gebruiken als een loopbrug . Niet alleen hebben deze randen te voorkomen onkruid oprukkende in uw tuin , maar ook zij kunnen invasieve planten te beperken en zijn eenvoudig te installeren . Terwijl wortel barrières voorkomen onkruid van onder groeien, zijn ze meestal op gelijke hoogte met het oppervlak van de bodem , dus regelmatig trimmen van uw gazon en het opruimen van de barrière van vuil is nodig om te voorkomen onkruidzaden uit te blazen over de rand en in uw tuin .

cement of Brick

Een rand gemaakt van cement of baksteen duurt al jaren en voorkomt groei van onkruid onder of over de rand en in uw tuin . Echter , kan dit type van weedless rand kostbaar zijn . Een cement rand is niet zo warm of natuurlijk als andere materialen , maar het biedt een permanente rand die niet gemakkelijk beschadigd . Mortel bakstenen rand op zijn plaats om te voorkomen dat de stenen omvalt .
Geen Kosten Edge

graven van een eenvoudige 6 -inch - diepe greppel langs de rand van uw tuin is een goedkope manier om onkruid te voorkomen . Het graven van de geul zodat de muren hoek in de richting van uw tuin om te voorkomen dat de zijkanten van afbrokkelende naar binnen en om te voorkomen dat graswortels zich verspreidt naar de tuin . Een nadeel van dit soort onkruidvrij rand is dat je het moet vrij van vuil , zoals bladeren te houden , en opnieuw graven ongeveer twee tot drie keer per jaar .

Hoe om Grackles af van uw Bird Feeder

Naast intimiderend kleinere vogels op outdoor feeders , kan grackles door snuffelen vuilnisbakken en plunderen groente of fruit tuinen. Net als bij andere plagen, de beste manier om grackles af te houden van uw woning is af te snijden van hun voedsel-en watervoorziening . In het algemeen , grackles zijn gewoon vervelende bezoekers , maar hun fysieke grootte en de omvang van hun kudden kan soms het

Meer dan ooit