Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> gazon Gereedschap >> Content

1948 Farmall M Tractor Specificaties

Première in 1939 , de Farmall M bleef in productie tot de vroege jaren 1950 . Zij is erin geslaagd het model H , maar beter aan de voorwaarden van de grootschalige landbouw . In feite , de M trekkers behoorden tot de grootste ten tijde van de invoering . De toegenomen pk kunnen ze werktuigen die tot ploegen tot vier rijen per keer vervoeren . De wijzigingen van dit ontwerp waren talrijk over de fabricage levensduur . Motor
De kracht van elke trekker woont in de motor.

De motor voor de Farmall M werd samengesteld door International Harvester in Rock Island , IL , en Doncaster , Engeland . Draait op vier cilinders , is deze motor gemaakt in versies compatibel met destillaat brandstof en met benzine . Het ontwerp is dat van een verticale L - hoofdmotor , waardoor de krukas op een verticaal vlak , waarbij elke cilinder is gevormd als een omgekeerde " L " . De cilinders , bovendien bezitten elk een boring van 3,875 inch en een slag van 5,25 centimeter , wat een totale cilinderinhoud , of meting van het motorvermogen , van 247,7 kubieke centimeter . Zuigers brand in de orde van 1-3-4-2 . Loopt tot 1450 omwentelingen per minuut (rpm ) , de motor heeft een aftakas attachment ( PTO ) , die de macht brengt van de trekker naar een ploegen gehechtheid, die kan oplopen tot 540 rpm . De tankinhoud is 21 liter , plus een liter gehouden in een extra tank. Horsepower maatregelen tussen de 34 en 37 .
Transmission
Tractoren zoals de 1948 Farmall M kan wel of niet hebben opgewaardeerd transmissies.

1948 Farmall M heeft een glijdende tandwieloverbrenging . Deze component heeft een unieke geschiedenis . Het model kwam uit de fabriek , omdat er was vanaf het begin , met vijf versnellingen vooruit en een voor achteruit . Toch is een groot deel van de naoorlogse onvrede met de grote kloof in snelheid verschillen was het ontwikkelen, dus kwam twee ondernemers om een ontwerp " hulpoverbrenging " waardoor de machine met een totaal van negen snelheden. Vervolgens verkocht aan International Harvester dealers , werd het beslag vervolgens geïnstalleerd in vele bestaande trekkers in de Midwest . 1948 modellen kunnen al dan niet deze upgrade bevat .
Dimensions
Een boer zal het gewas overwegen bij het selecteren van een tractor.

Een totaal van 270.140 Farmall M tractoren rolde van de lopende band vóór de beëindiging van de productie , gaan voor $ 2400 in zijn laatste jaar . Met een logistieke gewicht van £ 4858 , de tractor meet 133 centimeter in lengte en 84 centimeter op het breedste punt . Staande 78,3 cm hoog , konden kopers in 1948 de " MV " variant , waardoor een hogere bodemvrijheid te vragen. Banden een gedeelte hoogte van de basis van de bandhiel op de top van het loopvlak , van 16 inch en een breedte van 6 cm . De banden zijn 36 inch in de hoogte en 11,25 centimeter in sectiebreedte .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-tools/1002048310.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.