Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> gazon Gereedschap >>

Homelite SX - 135 Specs

Opgericht in 1921 door Charles Ferguson , de Homelite bedrijf produceert reeks trimmers , blowers, kettingzagen , heggenscharen , hogedrukreinigers , waterpompen , generatoren en andere outdoor-accessoires . Momenteel worden Homelite gereedschappen uitsluitend verkocht in het Home Depot . De Homelite SX - 135 is een string trimmer model dat wordt gebruikt voor het modelleren , onkruid verwijderen en andere gazon onderhoud dat werd verkocht in de jaren 1990 . Het vergelijken van productspecificaties is een manier om te bepalen of een bepaalde reeks trimmer aan uw gazon en de tuin behoeften . Algemeen

Volgens de " Homelite Dealer Service Guide , " SX - 135 trimmers hebben een 50 minuten looptijd . De trimmer wordt geleverd met twee jaar beperkte garantie .
Fuel System

De SX - 135 is voorzien van een all - positie membraan carburateur met een primer lamp. Het maakt gebruik van zuiger -poort inductie intake , een drukknop motor uitschakeling en trekker gashendel . Het luchtfilter is schuim. De trimmer vereist vooraf mengen benzine en 2-takt olie in een verhouding van 50:1 . Hoewel elke auto benzine is geschikt om te gebruiken , kan een loodvrije benzine zonder alcohol de beste resultaten te produceren . Homelite raadt operators gebruiken Homelite 2-takt olie .
Motor

De Homelite SX - 135 is voorzien van een luchtgekoelde , 2-takt , eencilinder motor . De ontsteking is een uit een stuk condensator ontlading, en de uitlaat is een dual -kamer met zachte toon. De cilinderinhoud is 1,5 kubieke centimeter of 25 cc .
Torque

Een paar van de vele koppel specificaties omvatten een 15 tot 25 inch pond spoel retainer , een 250 tot 300 inch pond asadapter , twee 90 tot 100 inch pound koppeling schijven en een 100 tot 150 inch pond rijden connector . De SX - 135 bevat ook een groot aantal schroeven en ringen van verschillende afmetingen en koppel grenzen . Deze materialen worden toegepast om de warmte dam , hendels , bediening van de koppeling , starter huisvesting , carter , gaskabel beugel , carburateur , toestel hoofd , aandrijfas huisvesting , uitlaat, cilinder en baffle deksel onder anderen.
ontsteking

Als het starten van de SX - 135 , terwijl de motor koud is , moet de exploitant schakel de primer lamp 8 tot 10 keer , zet de choke op positie stikken en trek het touw terwijl de trekker omhoog tot zes keer tot de motor probeert te starten. De choke moet dan worden verplaatst naar de helft stikken posities en het touw getrokken totdat de motor loopt . De " Homelite Dealer Service Guide " adviseert dat de motor 30 tot 45 seconden op vol gas voordat de choke op de "Run "-positie . Als de SX - 135 is warm tijdens het starten , kan de operator onmiddellijk de choke om de run posities en trek het touw tot het begint .

John Deere 450 Tiller Specificaties

Een helmstok is een machine met draaiende messen die helpt breken de bodem . De meest populaire naam voor deze machine is rototiller , een afkorting voor frees . Er zijn gas - aangedreven en elektrische frezen beschikbaar . Kleinere , zelfrijdende tweewielige frezen zijn zeer geschikt voor het wieden in de tuin tussen de rijen , terwijl de grotere frezen die aan trekkers en worden gebruikt voor he

Meer dan ooit