Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> gazon Gereedschap >> Content

Hoe maak je een Blade op een haspel Mower Scherp

Zonder de kracht van elektriciteit , een haspel grasmaaiers zich uitsluitend baseert op de scherpte van de messen. Kooimaaier fabrikanten bouwen ze met duurzaamheid in het achterhoofd, zodat u meestal alleen zorgen te maken over het slijpen van de messen om de paar jaar . Bij het slijpen is noodzakelijk , de meeste fabrikanten bieden een verscherping kit of u kunt direct aanschaffen bij een haspel grasmaaier retailer . Deze kits bieden een verscherping verbinding met een penseel en een backlapping instrument om de haspel crank zodat de messen te slijpen. Wat je
Flathead schroevendraaier
Slijpen kit
Toon meer instructies nodig
1

Leg het gazon kooimaaier op zijn kant. Verwijder de clip meestal aan de rechterkant van het samenstel . Het is meestal wel een " C " of " E" clip vanwege zijn vorm . Wrikken een platte schroevendraaier onder de clip en druk op om het te knallen .

Schuif 2 van het stuur en het rondsel , dat zit in het wiel .
3

Plaats de backlapping gereedschap over de as waar het tandwiel voorheen .
4

Dompel de kwast in de pot van het slijpen verbinding. Bestrijk de verbinding over de bladranden dus het dekt ze gelijkmatig .
5

Draai de backlapping gereedschap linksom totdat de messen er glad en voelt scherp . Zet de grasmaaier . Test de maaier op uw gazon . Het moet gemakkelijk te snijden en het gemaaide gras messen moet een zuivere snede zonder gekartelde randen hebben .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-tools/1002048162.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.