Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> gazon Gereedschap >>

John Deere 450 Tiller Specificaties

Een helmstok is een machine met draaiende messen die helpt breken de bodem . De meest populaire naam voor deze machine is rototiller , een afkorting voor frees . Er zijn gas - aangedreven en elektrische frezen beschikbaar . Kleinere , zelfrijdende tweewielige frezen zijn zeer geschikt voor het wieden in de tuin tussen de rijen , terwijl de grotere frezen die aan trekkers en worden gebruikt voor het karnen en mengen van teelaarde . De John Deere 450 is een deel van de 400 - productlijn van beëindigde frezen . Algemene specificaties

De John Deere 450 is een helmstok met een roterende bebouwen lengte van 50 centimeter . Het heeft een rotor diameter van 14,5 centimeter . De geschatte gewicht is £ 332 of 151 kilogram. Het is compatibel met John Deere 4010 , 4110 en 4115 rijden trekkers .
Prestatiespecificaties

De rotor heeft omwentelingen per minuut ( rpm) van 238 . De rotor tipsnelheid draait op 903 voet per minuut , of 276 meter per minuut , waardoor het een geweldige helmstok voor snel en efficiënt opbreken bodem . De 450 heeft een maximale bebouwen diepte van zeven centimeter .
Eigenschappen

De 450 helmstok heeft rotor kogellagers en grote vervangbare tanden verzegeld . Het beschikt over een zware buisvormige lijn schacht die het geeft meer duurzaamheid. Het is side - as-aangedreven ontwerp geeft het meer gelijkmatig verdeeld tanden met een 50-inch breedte . De 450 heeft een drie - punts hefinrichting en kan worden verlaagd en verhoogd met accessoire mechanismen van de trekker.

Hoe schoon de Oiler Hole op een Craftsman Chainsaw

Als u een kettingzaag draaien zonder bar - olie van de ketting op de balk zal niet naar behoren functioneren . De bar zal oververhit raken en uiteindelijk beginnen te smelten. Dit zal de keten en de bar ruïneren . Op sommige momenten zal de olieman gat verstoppen en te voorkomen dat de stroom van olie naar de bar , zelfs als u olie in uw Craftsman kettingzaag . Om dit te voorkomen , het reinigen v

Meer dan ooit