Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> gazon Gereedschap >> Content

Hoe te Demonteer Troy Bilt Tiller

Tuinders willen vaak de bodem los te maken in het voorjaar na de bodem is opgewarmd van de winter voor ze planten hun tuinen . Frezen, waaronder die van Troy - Bilt , maken het werk makkelijker door het mechanisch breken van de bodem met motor aangedreven tanden . Als je niet genoeg ruimte om de Troy - Bilt helmstok te slaan in de winter of je nodig hebt om een onderdeel te vervangen , kan het nodig zijn om het te demonteren . Wat je nodig hebt
Bougiedop en socket driver
Adjustable wrench
schroevendraaier
Afplakband
Marker
Punttang
Toon meer instructies < br > Demonteer de elektrische bedrading
1

Trek de zwarte rubberen bougie - kap draad, gelegen op de top van de motor . Schroef de bougie met een bougie stopcontact en socket driver . Kopen van 2

Druk de randen van de veiligheid draad assemblage en trek de stekker uit elkaar . De veiligheid draad samenstel heeft een groene draad aan de ene kant en een gele draad aan de andere kant .
3

Verwijder de groene aarde draad van het motorblok een bahco . Elektrische -start frezen hebben ook een rode grond draad; koppel de rode draad indien aanwezig.
4

Verwijder het harnas verbinding van de veiligheid - schakelaar assemblage met een verstelbare sleutel . Het harnas aansluiting bevindt zich aan de rechterkant van de accu .
PTO Lever en Throttle
5

Knip de plastic band die de gaskabel op zijn plaats . De gashendel op "Stop . "
6

Draai de flens borgmoer onder de koppeling met een verstelbare sleutel . Verwijder de platte , pan - schroef geplaatst op de koppeling montage aan de andere kant van de flens borgmoer met een schroevendraaier. Duw de gashendel in de stand "Start" en verwijder de gebogen schroef naast de pan - schroef .
7

Verwijder de veer van de koppeling met behulp van een set van punttang te trekken het vrij van de bovenste vlakke PTO hendel die zich direct onder het handvat . Pak het voorjaar in de buurt van het gat en trek hem naar de zijkant en iets naar het stuur , dan langzaam de spanning los en verwijder de veer uit het onderste gat .
8

Draai de moeren op de bouten die de PTO hendel om de tanden . Vang de ster ringen en de bus die zal dalen als u de bouten te verwijderen .
Demonteer het Handvat
9

Draai de hoogteverstelling hendel naar links totdat het loskomt . Vang de moer aan de linkerkant van het stuur als u de hoogte - hendel te draaien .
10

Trek de hoogte - hendel uit de handgreep , het verwijderen van een stuk per keer . Label de kant die de klem en ratel kwam uit door een klein stukje plakband op het onderdeel en markeren L voor links of R voor rechts. Van links naar rechts ziet u de linker klem , links stuur en links ratel uit de basis. Blijven om de hoogte - hendel trek nadat u de linker - zijdelen hebben bestempeld , het verwijderen van soortgelijke delen van de rechterzijde . In totaal zul je zeven onderdelen te verwijderen .
11

Verwijder de schroef bevestigen van de kabelboom naar de basis met een schroevendraaier . Draai de bout in de basis met een verstelbare sleutel .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-tools/1002048038.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.