Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> gazon Gereedschap >> Content

Motor specificaties van een Gehl 4510 Schrank

De Gehl Company , gevestigd in West Bend , Wisconsin , gestart in 1859 en is gespecialiseerd in agrarische en industriële apparatuur, waaronder graafmachines , straatstenen en schrankladers . Het produceerde de Gehl SL4510 schranklader 1983-1991 . Je kunt producten Gehl Vennootschap te kopen bij erkende dealers, maar huiseigenaren kunnen ook deze producten huren landschapsarchitectuur bedrijven in hun gebied . Schranklader Definition

Een schranklader of skid loader is een compact stuk van machines met twee armen bevestigd aan een emmer . Deze armen helpen tillen en manoeuvreren de emmer , en u kunt deze emmer gebruiken voor het opscheppen van materiaal en verplaatsen. Een schranklader helpt u met verschillende landschapsarchitectuur banen, waaronder het uitgraven van loopgraven en bewegende bodem en mulch rond uw tuin . U bedient de knoppen van een taxi , omringd door een kooi , die je beschermt tegen rondvliegend puin .
Veiligheid

Blijf altijd in de cabine van de schranklader tijdens het besturen het. Deze machines zijn zeer zwaar en vallen zou kunnen u onder de banden van het voertuig te plaatsen . Houd uit de buurt van de schrankladers wanneer anderen gebruik te nemen . Zo niet, dan plaats je jezelf in gevaar van het worden verpletterd door de bak , banden of de machine zelf . Draag altijd een veiligheidsbril en handschoenen om u te beschermen tegen vuil . Lees de handleiding van uw gebruiker om te leren hoe de machine goed werkt , en de operationele capaciteit van de machine nooit overschrijden. Als u de nominale werkcapaciteit ( ROC ) overschrijden , kunt u de lader tip . De SL4510 heeft een ROC van £ 1.150 .
Motor Specificaties

De Gehl SL4510 schranklader maakt gebruik van een Ford viercilinder benzinemotor die maximaal produceert tot 40 pk. De motor verplaatst 79 cubic inches - het totale bedrag van het volume van uw zuigers kan bewegen door je cilinders in een druk . De bak kan maximaal 12 kubieke meter materiaal , en de bak is 60 centimeter breed. Deze skid loader gebruikt 7.00 x 15 banden op de voor-en achterwielen .
Garantie

algemeen, een 12 jaar garantie van Gehl die je beschermt tegen defecten ontvangt u in vakmanschap en materialen . U moet uw product registreren om in aanmerking komen voor de garantie.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-tools/1002048031.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.