Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> gazon Gereedschap >> Content

Hoe maak je een Primerpomp Vervang voor een Sears Gas Blower

Er zijn zeer weinig werf cleanup gereedschap zo veelzijdig als een Sears gas werf blower. Voor het opruimen van takken , schors , bladeren en ander vuil , een Sears gas blower maakt korte metten met de taak. De gasmotor is krachtig , lichtgewicht en voorzien van een zelfregelende carburateur voorbehandeld met een kleine rubberen bol die , na verloop van tijd , kan barsten of verharden om te beginnen moeilijk. Maar het vervangen van deze primer lamp is een eenvoudige reparatie. Wat je
Verstelbare tang
Universeel mes nodig
Toon meer instructies
1

Sluit de kleine regelklep , genaamd de " petcock , " op de tank - einde van de brandstofleiding . Draai de kleine T - vormige handgreep rechtsom om de klep te sluiten .

Zoek Pagina 2 van de bestaande primer lamp buurt van de motor - uiteinde van de brandstofleiding . Draai de ring tegen de klok in met behulp van verstelbare tang los te maken en verwijder de retentie metalen ring die de rubberen peertje .

Schraap 3 de lip van de primer lamp zetel om eventuele bol rubber die mogelijk verwijderen gehandeld op grond van de motor oppervlak met behulp van een mes .

Feed 4 de nieuwe primer gloeilamp in de metalen ring . Druk op de lamp volledig in de ring , zodat de rubberen lip past volledig in de schroefdraad kant van de ring .
5

Rijg de metalen ring op de primer inlaat en hand - draai het naar de nieuwe lamp monteren op de motor . Draai de metalen ring ongeveer 1/4 slag met een tang om de ring te strak .

Draai
6 de brandstof Benzinekraan handvat tegen de klok in om het te openen . Duw op de nieuwe aanzuigpompbal meerdere malen om wat gas sifon in de carburateur , en start de motor zoals gewoonlijk .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-tools/1002048005.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.