Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> gazon Gereedschap >> Content

Hoe maak je een primer lamp in een Stihl FS 75

De FS 75 is een twee - cyclus, gas - aangedreven trimmer die is vervaardigd door Stihl en gebruikt door zowel huiseigenaren en professionele tuinarchitecten . Deze lichtgewicht trimmer heeft de voorkeur omdat het een low - onderhoud machine . Dit betekent echter vereist wat onderhoud , zoals het vervangen van een lekkende primer lamp. De primer lamp op de Stihl trimmer wordt gebruikt om gas te leveren van de tank naar de carburateur als je begint de trimmer koud. Vervanging van de primer lamp is makkelijk te doen en vraagt ​​slechts een paar stappen en gereedschappen . Wat je nodig hebt
Tangen
Rag
schroevendraaier
aanzuigpompbal
Toon meer instructies
1

Verwijder de bougiekabel uw Stihl trimmer met de tang . kopen van 2

Gebruik een schroevendraaier om de plastic kap op uw Stihl trimmer te verwijderen , zodat u gemakkelijker toegang hebben tot de primer lamp .
3

Gebruik een doek met een klein beetje brandstof gegoten op het puntje van het af te vegen het gebied rond de primer lamp assembly .

Verwijder 4 de aanslagbal montageplaat met een schroevendraaier . Er zijn twee schroeven die het te houden op zijn plaats . Verwijder ze , trek de plaat uit en duw de oude aanslagbal uit via de achterkant met uw duim .

Plaats 5 de nieuwe primer gloeilamp door deze in te drukken van de achterkant en bevestig de montageplaat terug naar je FS 75 en steek de schroeven om het te houden op zijn plaats . Draai de schroeven met een schroevendraaier .

Vervang
6 plastic deksel van uw Stihl en draai de bevestigingsbouten met je schroevendraaier .
7

Gebruik je tang om de bougiekabel zetten terug op je FS 75 .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-tools/1002047950.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.