Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> gazon Gereedschap >> Content

Hoe om te groeien Radijs Sprouts

radijs spruiten zijn radijs zaailingen die worden geoogst als ze ongeveer 3 tot 4 centimeter lang . De spruiten zijn helder is textuur met groene , roze of witte stengels en een paar open shell zoals , donkergroene bladeren . Radijs spruiten hebben een hoge voedingswaarde en worden gebruikt als garnering of als een frisse ingrediënt voor salades . De zaailingen zijn ook een ingrediënt in soepen en sauzen in de Japanse keuken . Afhankelijk van de soort , de spruiten zijn overal van scherp naar taart op smaak . U kunt gemakkelijk groeien uw eigen verse radijs spruiten thuis . Wat je nodig hebt
Radijs zaden
Bakplaat
Papieren handdoeken
Kleine spuitfles
Toon meer instructies
1

kopen radijs zaden te ontkiemen van een lokale health food winkel of gebruiken die u zelf hebt geoogst. Vermijd het gebruik van de in de handel verkocht voor het planten , omdat deze worden vaak behandeld met chemicaliën tegen ziekten zaden. Kopen van 2

Spoel 1/2 kop van zaden goed en spanning. Weken in een kom met 2 1/2 tot 3 kopjes koud water . Als algemene regel , gebruiken vier keer zoveel water als de hoeveelheid zaad die u gebruikt. Laat zaden nacht weken .

Lijn 3 een bakplaat met opstaande randen met keukenpapier . Tap zaden de volgende dag en verspreid in een bakplaat. Spuiten met water om de zaden te bevochtigen . De papieren handdoeken helpt vocht vasthouden .
4

Plaats de bakplaat in een warme omgeving met een voorkeur 60 tot 80 graden F temperatuur . Spoel zaden tweemaal daags terugkeren naar de lade besproeien met water later papieren handdoekjes vochtig . De spruiten zal beginnen te groeien binnen drie tot vijf dagen .
5

verwijderen en gebruiken na spruiten zijn ten minste een tot 1 1 /2 cm lang . Een goed moment om ze te gebruiken is om te wachten tot 3 tot 4 centimeter lang .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-tools/1002047822.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.