Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> gazon Gereedschap >>

John Deere Lawn Tractor Tips

John Deere is een iconische Amerikaanse merk die boerderij , industriële en maaien apparatuur die een stevige reputatie voor het zijn langdurige heeft produceert . De beroemde tractoren groene gazon John Deere bieden het gemak van een grasmaaier , evenals de duurzaamheid en trekvermogen van een trekker . Eigenaren kunnen een volledige lijn van add-on werktuigen om te helpen met hun eigendom onderhoud aan te schaffen. Maaien

John Deere zitmaaiers , uitgerust met een riem of as-aangedreven maaidek , moeten de messen regelmatig aangescherpt om goed te snijden het gras . Om beschadiging te voorkomen , altijd op de hoogte van objecten in je pad en nooit een object rijden over met het maaidek zakken . John Deere zitmaaiers zal nat en modderig grasveld schade als gevolg van het gewicht en de band patronen .
Vervoerende

Het is essentieel dat u de handleiding te lezen voor uw tractor model om het gewicht capaciteiten leren de trekker kan trekken . Probeer nooit een zwaardere objecten trekken als het transmissie en as schade zal veroorzaken . Zich te onthouden van het trekken van aanhangwagens op schuine oppervlakken omdat het zowel de oplegger en trekker tip kan veroorzaken .
Veiligheid

Veiligheid zou een zorg zijn bij het werken elk gazon trekker als ruiter kan worden overreed en gemalen bij het beklimmen van steile hellingen . John Deere zitmaaier is voorzien van een veilig zitje schakelaar die schakelt de motor en maaidek wanneer de berijder de stoel verlaat . Tractoren zijn uitsluitend gazon gebruik en mogen nooit worden gereden op een openbare weg .
Onderhoud

Het onderhouden van uw John Deere zitmaaier voorkomt storingen en het draaiende te houden op een optimaal prestaties. Het wordt aanbevolen dat u alleen John Deere of goedgekeurde vervangende onderdelen en onderhoud items te gebruiken . De olie , oliefilter en luchtfilter moet halfjaarlijks of vaker worden veranderd voor zwaardere toepassingen . Bij trekkers met riemaandrijving maaidekken , wordt aanbevolen dat riemen regelmatig worden gecontroleerd op slijtage en afstellen .
Winterklaar


koudere klimaten , John Deere zitmaaiers worden winterklaar om schade aan de motor en het chassis te voorkomen . De brandstoftank en de carburateur moet worden afgevoerd of een brandstof stabilisator toegevoegd aan de brandstoftank . Het wordt aanbevolen dat u uw tractor te slaan binnen met een deksel om schade aan het lichaam panelen en ijs schade te voorkomen . Als het opslaan van buiten , parkeer de trekker op een hard oppervlak of plaats houten platen onder de banden band rot te voorkomen .

Hoe maak je een sproeierhoofd wijzigen zonder beschadiging van de Lawn

De sproeikop is de top van de sprinkler vergadering die de boog van de waternevel regisseert . Na verloop van tijd , kan een sproeierhoofd corroderen of beschadigd raken door grasmaaiers of andere gazon zorg apparatuur. Wanneer de sprinkler kop vervangen moet worden , voert de reparatie zonder beschadiging van uw gazon . De sprinkler schroeven uit de sprinkler montage , dus geen graven is noodzake

Meer dan ooit