Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> gazon Gereedschap >>

Hoe te verwijderen van een Featherlite Weed Eater Spool

Trimmen de tuin en rond de tuinen heeft een heavy- duty trimmer niet per se nodig . Veel huiseigenaren kiezen voor een lichtgewicht apparaat gebruiken, zoals de Featherlite door WEEDEATER . Deze trimmer behandelt de meeste trimmen taken rond het huis . Net als zijn zware tegenhangers , hoewel, de Featherlite vereist lijn verandert. Het verwijderen van een Featherlite WEEDEATER spoel nieuwe regel toe te voegen is iets eenvoudiger dan de meeste trimmers . Weedeater raadt het gebruik van vervangende lijn met een dikte tussen 0,065 en 0,080 inch wanneer relining de spoel . Instructies
1

Zet de WEEDEATER Featherlite trimmer en laat de trimmerkop volledig tot stilstand te komen . Trek het uiteinde van de bougiekabel van de top van de bougie met je vingers .

Plaats Pagina 2 de Featherlite trimmer op zijn kant zodat u toegang tot de onderkant van de trimmer spoel . De brandstoftank vulopening moet naar boven wijzen .

Houd 3 de buitenkant van de trimmer spoel met een hand . Trek aan de knop kraan met uw vrije hand en trek de spoel uit de buurt van de behuizing . De knop kraan is de knop aan de onderkant in het midden van de spoel die zich voedt line out wanneer je erop tikt op de grond tijdens het trimmen .

Koper Landbouw Gereedschap

Een concept gepopulariseerd door ecoloog Viktor Schauberger en anderen , het idee is dat koper tools kunnen helpen bij het verbeteren van de algehele structuur van de grond door te helpen met het vasthouden van water , waardoor de verbetering van de algehele gezondheid van de plant en zijn vermogen om vitamines te behouden en mineralen die nodig zijn voor de bloei. Maar bovenop de theorieën , kope

Meer dan ooit