Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de String op een Weed Eater Twist - N - Edge wijzigen

De Twist - N - Edge trimmers van Weed Eater hulp maken korte metten met uw gazon trimmen en randen behoeften . De Twist - N - Edge trimmer lijn kunt u het hoofd te draaien voor de rand rond loopbruggen en draai het terug voor reguliere trimmen. Het vervangen van de string op een Weed Eater Twist - N - Edge is afhankelijk van het model dat u bezit . Er zijn drie verschillende typen koppen , elk een iets andere methode van verwijdering uit de trimmer . Wat je nodig hebt
0,080 trimmer lijn
Stanleymes
schone doek
0,065 trimmer lijn
Toon meer instructies
Twist - N - Edge met Cap ( Gas powered Models )

Zet 1 van de trimmer en trek de bougiekabel van de top van de bougie . De Twist - N - Edge trimmers met een dop op de onderkant van de kop zijn gas trimmers . Laat de kop om volledig te stoppen voordat u de lijn .

Plaats Pagina 2 van de trimmer op zijn kant. Pak de spoel in de ene hand en draai de onderkant vastzetten dop tegen de klok in met uw vrije hand . Verwijder de dop van de maaikop .
3

Til de gids ring uit de onderkant van de lijn spoel . De geleidingsring is een zilveren ring met een opening die het einde van de string feeds van de spoel . Til de spoel weg van de trimmer .
4

Snijd 30 meter van 0,080 trimmer lijn van de bulk spoel met een mes . Steek een uiteinde van de lijn door het centrum holte van de spoel . Houd het uiteinde van de lijn tegen de spoel met uw duim en wind de lijn rond de spoel in de richting van de pijl op de spoel .
5

Wikkel de lijn gelijkmatig en strak tot 8 centimeter van de lijn blijft . Schuif de lijn spoel over de schacht van de trimmer . Plaats de gids ring op de spoel in de ingesprongen gebied , en steek het uiteinde van de lijn door het gat op de ring .

Houd 6 de spoel vast en schroef de dop op het uiteinde van de as totdat deze vast .
Twist - N - Edge met Bump Feed ( Gas and Electric Models )
7

Trek het netsnoer uit de trimmer , als u een elektrische trimmer . Als je een gas model , zet het apparaat uit en haal de bougiekabel van de stekker.
8

Pak de bump knop met een hand en de schacht van de trimmer boven het hoofd bewaker met uw vrije hand . Trek de bump knop ; de trimmer lijn spoel zal bevrijden van de behuizing.
9

Reinig de binnenkant van het spoelhuis op de trimmer met een schone doek . Verwijder eventuele oude lijn van de spoel . Snijd 20 meter van 0,080 trimmer lijn van uw voorraad spoel met een mes . Steek een uiteinde van de lijn ½ inch in het gat aan de zijkant van de spoel . De lijn zal vastklikken .
10

Wikkel de lijn in de richting van de pijl op de spoel . Wikkel de draad gelijkmatig en strak tot slechts 5 centimeter overblijft. Steek het uiteinde van de lijn door de twee uitsparingen aan de onderkant van de spoel .
11

Plaats de spoel in de behuizing geleiden het einde van de lijn door het gat in de zijkant van de behuizing . Druk stevig totdat de spoel op zijn plaats klikt de bult knop . Trek het uiteinde van de lijn om deze los te maken van het bedrijf inkepingen op de spoel .
Twist - N - Edge Draadloze Modellen
12

Plaats de Twist - N - Edge op zijn kant . Vermijd het aanraken van de trekker gebied bij het vervangen van de lijn .
13

Druk de twee lipjes aan de zijkant op de spoel hoofd met je vingers en neem het deksel weg van de spoel. Til de spoel uit de behuizing . Verwijder alle resterende lijn van elk van de twee kanalen op de spoel . Deze spoel maakt gebruik van twee lijnen die wind rond de kanalen .
14

Knip twee stukken van vervangende 0,065 trimmer regel uit een voorraad spoel met een mes . Elk stuk moet 13 meter lang zijn. Plaats een uiteinde van een van de lijnen in het gat in een van de kanalen . Het einde vastklikt . Wikkel de draad gelijkmatig en strak om de spoel in de richting van de pijl tot slechts 5 centimeter overblijft. Steek het uiteinde van de lijn door de twee inkepingen aan de buitenzijde van het kanaal .
15

het installatieproces Herhaal dit met de tweede lijn in de resterende kanaal .
16

Plaats de spoel in de behuizing geleiden van de lijnen door de twee ogen aan de zijkant van de behuizing . Plaats de dop terug op de spoel en druk naar beneden totdat deze vastklikt . Pak de uiteinden van beide lijnen met je handen en trekken om hen te verlossen van de spoel inkepingen .

Hoe u uw eigen tuin Mulcher

Mulchen uw erf en tuin biedt een aantal voordelen voor de planten in het behandelde gebied . Mulchen helpt verminderen bodemerosie , helpt de bodem het vochtgehalte te behouden , vermindert onkruidgroei , helpt een meer gelijkmatige bodemtemperatuur behouden en helpt voorkomen dat de bodem van wordt verdicht door zware regenbuien . Een van de gemakkelijkste manieren om uw eigen mulch maken is om b

Meer dan ooit