Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> gazon Gereedschap >>

Hoe maak je een Ryobi RY52001 Repair

Als u een instrument dat kan omgaan met zowel het trimmen van de gazon en snoeien struiken en hagen nodig , de RY - 52001 is een ideaal hulpmiddel . De RY - 52001 is een combinatie snoeischaar en trimmer vervaardigd door het gazon gereedschap bedrijf Ryobi vervaardigen . Van tijd tot tijd zal de RY - 52001 onderhouden en hersteld ; maar , voordat karten het af naar de lokale reparatiewerkplaats , zijn er verschillende reparaties die u kunt maken thuis om geld te besparen . Wat je
Punttang
Bougiesleutel
Vervanging bougie
Gasoline & Bar olie
Wrench
Trimmerdraad
luchtfilter
nodig
Toon meer instructies
1

de bougie snoeischaar /trimmer ' s Pak met de punttang en trek het materiaal van de bovenkant van de stekker. Verwijder de stekker met de bougiesleutel . Reinig de onderkant contact met een staalborstel als hij vuil is. Als de stekker nog steeds niet werkt, te vervangen door een nieuw exemplaar. Kopen van 2

Open de gas dop op de RY - 52001 en zorg ervoor dat er brandstof in het. Als er niet , voegt brandstof. Controleer ook de brandstof lijnen die van de brandstoftank naar de carburateur , die is gelegen onder het luchtfilterhuis .

Controle 3 de bar olietank als de RY - 52001 bar en snoeischaar ketting lopen warm . Als het peil te laag , voeg bar olie .
4

Pas de kettingspanning als de motor draait maar de snoeischaar beweegt niet . Begin dit proces door eerst de balk moer met een sleutel . Schuif de kettingspanning pin in de spanning pinhole en draai naar rechts om hem strakker of naar links als er te veel spanning in de keten . Vervang de bar moer met een sleutel .
5

Voeg nieuwe trimmer lijn als de oude lijn is afgebroken . Schroef de spoel houder aan de onderkant van de snijkop . Haal de lege spoel . Draai het nieuwe touw rond de spoel , maar laat ongeveer 8 centimeter aan elke kant van de lijn . Klem deze uiteinden de twee inkepingen op de spoel en vervolgens door het oogje van de spoel houder . Schroef de spoel houder terug op de maaikop met de hand.
6

Druk in het luchtfilter clips en pop het luchtfilter te dekken uit. Verwijder de oude filter . Reinig het met warm water en zeep en droog hem goed af , of te vervangen door een gloednieuwe filter . Schuif de gereinigde of nieuwe filter weer op zijn plaats . Snap het luchtfilterdeksel weer op zijn plaats .

Hoe maak je een John Deere Mower Deck installeren op een 160

De John Deere 180 grasmaaier is een standaard zitmaaier met een enkele blade maaidek gemonteerd op beugels onder de trekker. De 180 is een basismodel voor John Deere en komt niet met een aantal van de franje die je vindt op high- end modellen . Als de v -snaar leeftijden het zal beginnen te glijden en het blad zal juiste snelheid niet behouden . Dit zal de scherpe efficiency verminderen en hierdoo

Meer dan ooit