Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> gazon Gereedschap >> Content

Hoe maak je een Kill Switch op een Weed Eater Installeer

Weed eters , ook wel aangeduid als onkruid trimmers of Draadstrimmer , zijn uitgerust met een kill switch . Deze schakelaar is meestal op de handgreep , bij operationele trekker . Dit is een rode tuimelschakelaar de operator drukt de gasmotor uitgeschakeld . Deze schakelaar kan beginnen storing na vele uren van regelmatig gebruik en uiteindelijk falen . Wanneer een onkruid eter kill switch uitvalt, kan het vervangen worden door de eigenaar tegen minimale kosten . Wat je nodig hebt
schroevendraaier of inbussleutel
Ratchet
Sockets
Tangen
Replacement kill switch
Toon meer instructies
1

Laat het onkruid eter afkoelen voordat u de kill switch te vervangen .

Set 2 het gazon gereedschap op een verhoogde ondergrond , zoals een tafel of werkbank , om te vermijden dat buigen of hurken boven om aan te werken de machine .

Draai 3 de bevestigingsbouten aan de voet van de kill switch over het handvat /as met een schroevendraaier of inbussleutel , al naar gelang van toepassing is op uw specifieke merk en model van de trimmer is .

Trek 4 de oude kill switch off van het handvat van de wiet eter . U zult draden lopen van de onderkant van de kill switch omlaag door de schacht te zien of omgaan met de motor.
5

Zoek de draden die stroom leveren aan de kill switch op de motor . Het kan zijn dat de bougie te verwijderen met een ratel en stopcontact om de kill switch draden .
6

Haal de kill switch draden met de hand of gebruik een tang . Trek de kill switch draden via de as en gooi het weg .

Feed 7 de draden van de nieuwe kill switch in de schacht en naar de motor . Steek de nieuwe kill switch draden in waar de oude kill switch draden werden aangesloten dan passen de nieuwe kill switch op zijn plaats op de as en zet hem vast met de schroevendraaier of inbussleutel .
8

Vervang de vonk sluit tot eind, indien van toepassing . Start de wiet eter en druk de nieuwe kill switch om het te testen .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-tools/1002047560.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.