Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> gazon Gereedschap >> Content

Hoe maak je een Lawn Tractor Seat opnieuw te bekleden

Stel je zit op een stuk metaal voor uren op een moment en je weet hoe het voelt om te zitten op de stoel van een zitmaaier . Tractoren hebben meestal een kleine hoeveelheid vulling op een metalen stoel met stof gewikkeld over de top. Hoe meer je gaat zitten en gebruik maken van de stoel , hoe meer de vulling en demping afbreekt , waardoor het maaien van uw gazon of werken buiten een ongemakkelijk vooruitzicht . Herstofferen van de zetel van de zitmaaier herstelt de vulling en vervangt beschadigde en versleten stof. Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Stanleymes
Bekleding schuim
Spray lijm Vinyl of weefsel
Toon meer instructies
1

zoeken de schroeven waarmee de bestuurdersstoel plaats te houden . Afhankelijk van de fabrikant , de schroeven hetzij zitten langs de zijden van de stoel boven de stoel of iets onder de zitting . Schroef de zitting en plaats de schroeven op een veilige plaats , zoals uw broekzak . Kopen van 2

Voer het mes langs de rand van de stoel , porren de rand van het mes door de vinyl of stoffen bekleding en in de vulling . Ontdoen alles totdat je het metalen frame te onthullen . Stel de rubberen rand van de zetel aan een kant .
3

Druk op de bekleding schuim tegen de zitting en uitvoeren van uw mes langs de randen. Maak een eenvoudige schets van de zitting in het schuim en gooi het overtollige schuim . Duw het schuim tegen de rugleuning en verwijder alle gebieden die de zetel overhang .
4

Schud de spray lijm kan lichtjes in je handen en spuiten zowel het schuim en de stoel met de lijm . Houd het schuim over de zitting , zorg ervoor dat je weet waar het te plaatsen. Drop het schuim op de zitting en druk zachtjes naar beneden . Het kan tot 20 minuten voor de lijm opdroogt .
5

Voeg meer lijm aan op de bovenkant van het schuim . Leg de vinyl of stof op de top en lopen je handen over de bovenkant , te drukken in de lijm en het verwijderen van luchtbellen . Spray meer lijm op de zijkanten van het schuim en het werk van de stof naar beneden totdat deze goed aansluit op het schuim . Knip de overtollige stof of vinyl . Schuif de rubber stuk je opzij zetten eerder terug op de bestuurdersstoel . Het stuk houdt de stof op zijn plaats en houdt het water sijpelt binnen .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-tools/1002005734.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.