Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> gazon Gereedschap >>

Hoe om gras te maaien met een Weed Wacker

Weed Wackers , ook wel bekend als wiet eters en strijkorkest trimmers , zijn een effectief gazon instrument dat wordt gebruikt om gras en onkruid te snijden langs de randen en rond bomen in gebieden waar een grasmaaier niet kan bereiken . Snaar omvattende trimmer mag niet worden gebruikt in plaats van een maaier waar men kan worden gebruikt . De neiging van de machine en gebruiker hoofdhuid gras, dat boven op grond verwijdert . Deze praktijk bevordert de groei van onkruid als het gemaaide gras biedt minder concurrentie voor opportunistische onkruid. Wat je nodig hebt
DRAADSTRIMMER
Gehoorbescherming
ogen Bescherming
Handschoenen ( optioneel ) op Twitter beschermende barrières voor wenselijke planten
Toon meer instructies
veiligheidscontroles < br >
1 Bougies op gazon apparatuur zijn gemakkelijk vervuild en moet minstens een keer per jaar vervangen worden .

Controleer of de snaar trimmer over voldoende trimmer lijn , brandstof en dat de bougie is in goede staat . Het is makkelijker om te wonen om deze items voordat plaats van te beginnen toen halverwege het proces . Kopen van 2

Trek van alle beschermende kleding . Dit omvat een lange broek , schoenen die de hele voet , oor-en oogbescherming te dekken. Strimmers produceren veel rondvliegend puin dat gemakkelijk kan eindigen in het oog van de gebruiker.

Zorg 3 dat het werkgebied vrij is van mensen . Heeft Draadstrimmer niet binnen een bereik waar omstanders gewond kunnen raken bedienen.
4 A rompafdekking kan snel en eenvoudig worden gemaakt van gegolfde buis .

Plaats beschermende barrières rond bomen en struiken . Met behulp van een snaar omvattende trimmer te dicht bij de basis van planten schadelijk en mogelijk doden . Een koffer bewaker of andere beschermende barrière zal helpen om schade door een dolende strimmer minimaliseren .
De Trimmer
5 Houd een oogje op de roterende kop van de string trimmer .

Houd de trimmer goed . Er dient te worden gehouden op een lichte neerwaartse hoek aan de grond , maar niet in. Houdt het te laag tijdens gebruik het gras zal hoofdhuid.
6 Strimmers zijn nuttig voor lange , grazige onkruid te omvangrijk voor grasmaaiers .

Cut gras en onkruid verst verwijderd van gebouwen en wenselijk planten. Dit stelt u in staat aan te passen aan het gewicht en de werking van de string trimmer alvorens het te gebruiken in gebieden waar een regelmatiger de hand is nodig om schade te voorkomen .
7

Edge trottoirs , opritten en rond bomen en bedden zorgvuldig . Benadering grenzen van de stoep of oprit kant de kans snijden gazons niet bedoeld snijden minimaliseren . Bij de uitvoering van de trimmer tussen sites , uitschakelen of hou het verheven hoog genoeg boven de grond om te voorkomen dat het knippen van bloemen en gras , en laag genoeg om persoonlijk letsel te voorkomen .

Hoe te Gas In een STIHL Bladblazer

toevoegen gas een Stihl bladblazer is vergelijkbaar met het toevoegen van olie op een twee - cyclus onkruidsnoeischaar . De brandstof moet mengen met twee -takt motorolie . Dit zorgt voor smering van de bladblazer motor tijdens het gebruik. STIHL adviseert niet opslaan van extra brandstof mengsel gedurende meer dan drie maanden . Het is een goed idee om de reserve- gas kan voor alleen de bladblaze

Meer dan ooit