Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> gazon Gereedschap >>

Hoe maak je een Tecumseh Gouverneur Installeer

Een motor gouverneur wordt gebruikt om de topsnelheid van een motor voor een lager brandstofverbruik doeleinden te beperken . De gouverneur op een Tecumseh motor kan worden geïnstalleerd via de bovenzijde van het motorblok en een oogje op carburateur van de motor . U kunt deze bewerking te voltooien zonder professionele hulp , zelfs als je geen eerdere ervaring in het werken met kleine motoren of regulateur . Wat je nodig hebt
Dopsleutel
Toon meer instructies
1

Zorg ervoor dat de motor niet draait . Kopen van 2

Verwijder de dunne ontsteking draad van de achterkant van de bougie . De bougie is gelegen op de top van de Tecumseh motorblok .

Zoek Goedkope 3 het vliegwiel , die is gelegen op de top van de Tecumseh motor vergadering en voorzien van een opvallende wiel vorm . De circulaire vliegwiel is bedekt met een ijzeren mantel die is vastgeschroefd . Verwijder de bouten met een steeksleutel .
4

Trek lijkwade het vliegwiel gaat niet door de Tecumseh vliegwiel . Gebruik gewoon je handen nu de bouten zijn verwijderd .
5

Controleer de rechterkant van de blootgestelde Tecumseh gouverneur voor de magneto . Dit is een klein , zwart ijzer stuk met een afgerond uiteinde . Er is een bout direct ernaast . De flap van de gouverneur moet worden aangesloten op deze bout . Er is een draad op de flap van de gouverneur. Loop het open uiteinde van de draad van de gouverneur over de bout en gebruik een dopsleutel de bout met de klok mee draaien om de klep vast op zijn plaats .
6

Vind de Tecumseh carburateur halverwege de linkerkant van de motor . De carburateur bezit een kom, waardoor het snel herkenbaar maakt . Er is een oog aan de bovenkant van de carburateur . Gebruik je handen aan stang van de gouverneur te verbinden in deze carburateur oogje .
7

Plaats de bougiekabel naar de bougie .

Hoe de Spool wijzigen op een Black & Decker Grass Hog

Vervang de spoel volgende keer dat de Black & Decker Grass Hog trimmer een lijn verandering vereist . Black & Decker biedt een vervangende pre - wond lijn klos voor de Grass Hog trimmer . De pre - wond spoel bespaart tijd en frustratie , waardoor de noodzaak om een lege spoel relining . Het veranderen van de spoel op een Black & Decker Grass Hog vereist de demontage van de trimmer hoofd als je zou

Meer dan ooit