Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> gazon Beplanting >> Content

Hoe maak je een Siberische Crabapple boom Plant

Siberische crabapple bomen zijn populair bij tuinders en professionele tuinarchitecten in de Verenigde Staten als gevolg van hun aanpassingsvermogen . Ze worden ook gewaardeerd voor hun tolerantie van ziekte , droogte en salt.The Siberische crabapple moeten worden geplant in het vroege voorjaar , na de laatste vorst van de winter , om het de tijd om zich te vestigen voor de volgende winter rollen rond . Siberische crabapple bomen kunnen worden gekocht bij de meeste tuin en kwekerij winkels. Wanneer volwassen , kan deze boom staan ​​20 tot 30 meter hoog . Het is de sterkste species van de genus Malus en komt dus in een zware leemgrond . Wat je nodig hebt
Schop
Pitchfork
Muls , ofwel pine stro , compost of verpulverde schors
Toon meer instructies
1

Selecteer een locatie waar de boom zal worden geplant . De locatie moet in een gebied van uw tuin die vol zon krijgt en dat heeft ook goed gedraineerde grond . Kopen van 2

Gebruik je schop om een gat dat is drie tot vier keer de diameter en diepte te graven van de boom kluit . Als de boom in een container , een gat graven , dat is drie tot vier keer de diameter en de diepte van de container .
3

Als de boom in een container , verwijderen door het losdraaien de grond rond de randen met de schep . Wees voorzichtig niet te breken van de kluit . Als uw boom niet in een container , los het verpakken van de covers van de kluit .

Plaats
4 de boom in het midden van het gat met zijn beste kant naar voren .
5

Vul het plantgat met aarde . Gebruik je schop om het onder de knie .
6

Mulch met een 3 - inch laag van den stro , compost , of verpulverde schors te houden in vocht en de groei te stimuleren .
< Br >

From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-planting/1002047452.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.