Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Garden & Lawn >> gazon Beplanting >>

Hoe te reproduceren Hardy Pampas Revennae Grass

Pampas revennae gras is een winterharde tuinplant die wordt gebruikt als een decoratieve toevoeging aan tuinaanleg . Het gedijt in bijna elke regionale klimaat en kan hoge en lage temperaturen bereiken verduren. Pampas gras verandert van groen in de zomer tot een lichtbruine kleur in de herfst maanden , het verstrekken van interessante landschapselementen het hele jaar door . Reproduceren pampas gras door een stroom plant kluit te verdelen in kleinere planten en verplanten om nieuwe groeiende locaties . Plan om te verdelen en te transplanteren het gras in het voorjaar of de vroege zomer , terwijl de plant in zijn volle groeicyclus . Wat je
Shovel
Groot pampagras plantaardige
Handschoenen
Toon meer instructies nodig
1

Verdeel de top van de pampas gras in de helft door te trekken het uit elkaar met je handen . Werk je een weg in het midden van de plant tot je zo dicht bij de bodem mogelijk .

Plaats Pagina 2 het blad van een schop in het midden van de plant en steek het mes zo diep in de bodem mogelijk te snijden in de grote kluit . Leun achterover op de schop fraai naar de wortels van de plant los te maken .

Verwijder 3 de schop uit de grond en plaats deze in de bodem over de basis van de plant tot aan de root -ball is verdeeld in tweeën .
4

Ga naar de buitenkant van de plant aan de kant die u wilt transplanteren . Steek de schop in de grond rond de buitenste rand van de plant om de plant los van de grond.
5

Pak de basis van de pampas gras en trek hem uit de grond met je handen . Vul het ontstane gat met extra grond aan het wortelstelsel van de belangrijkste plant te beschermen.
6

Verplaats de transplantatie naar een nieuwe locatie en een gat graven voor. Maak het gat diep genoeg zodat de pampagras transplantatie op hetzelfde niveau in de bodem die het eerder was geplant zullen zitten .

Plaats
7 de plant in het gat en bedek de wortels met aarde . < br >

Bij welke temperaturen kan je Lay Sod

? Sod biedt een instant groene gazon zolang ontvangt de juiste zorg en je planten op het juiste moment . Plant zode elk moment tijdens het jaar als de grond niet bevroren is. Lente Planting zode in het voorjaar wanneer de temperaturen koeler maakt de zode genoeg tijd om een ​​sterk wortelgestel te ontwikkelen met minder water dan wanneer de temperaturen warmer . U kunt de zode water een keer per

Meer dan ooit