Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> gazon Beplanting >> Content

Hoe Power Seed een Gazon

Geavanceerd zaaien vereist een machine die zaaien met verticale maaien combineert . Als de zaaimachine beweegt over het gazon , het creëert gaten en plaatst een zaadje in elk gat . Dit komt de tuinman door precies het planten van het zaaien op de juiste diepte . Wijzigen of eventuele problemen die je hebt met de grond te bevestigen . Zodra graszaad is gevestigd, is het moeilijk om een ​​plaag of onkruid problemen op te lossen . Door het gebruik van een power - zaaimachine , kunt u gelijkmatig bedekken uw tuin met gras zaad. Wat je nodig hebt
Macht zaaimachine
Tiller
Rake
Dirt
Graszaaden
Compost
Tuinslang
Toon meer instructies
< br > 1

Huur een stroom zaaimachine van uw lokale tuinieren levering winkel of bouwmarkt. Over het algemeen , kunt u een power zaaimachine huren voor een dag of een paar dagen , afhankelijk van de grootte van de werf .

Till 2 de werf met een helmstok te breken eventuele klonten die groter zijn dan een halve dollar . Verwijder eventuele andere vegetatie of onkruid door het graven met een schop of trekken met de hand.
3

Level de werf met de achterkant van een hark . Dirt voegen in gebieden die niet zijn niveau of hebben gaten . Vermogen seeders moeten een vlakke ondergrond om zaden goed te verdelen . Water de tuin voor drie dagen in een rij voorafgaand aan het zaaien .
4

Giet de zaden in de kracht zaaimachine . Het bedrag dat per 1000 vierkante meter van de tuin ruimte die je zaden verdelen afhankelijk van het type gras . Zo moet raaigras worden geplant 8-10 pond per 1000 vierkante meter, terwijl bermuda gras moeten worden geplant 1-2 pond per 1000 vierkante meter .
5

Duw de kracht zaaimachine heen en weer over uw gazon . Rake 1/4 inch van compost over het gras zaad. Water de ruimte grondig.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-planting/1002047322.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.